Udrea: Noi nu am avut nici ezitări, nici bâlbâieli. De la noi nu a plecat niciun primar

Liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că nu au existat, aşa cum susţine Neculai Onţanu, ezitări sau "bâlbâieli" în declaraţiile democrat-liberalilor, ea menţionând că decizia PDL de a merge cu candidaţi proprii la Bucureşti este cauzată de ceea ce s-a întâmplat la UNPR Bucureşti.

244 afișări
Imaginea articolului Udrea: Noi nu am avut nici ezitări, nici bâlbâieli. De la noi nu a plecat niciun primar

Udrea: Noi nu am avut nici ezitări, nici bâlbâieli. De la noi nu a plecat niciun primar (Imagine: Octav GAnea/Mediafax Foto)

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a negat că ar fi existat "bâlbâieli" la nivelul declaraţiilor liderilor PDL.

Întrebată despre recentele declaraţii ale lui Niculae Onţanu în acest sens, Udrea a răspuns: "Noi nu am avut nici ezitări, nici bâlbâieli. De la noi nu a plecat niciun primar, noi am rămas, până ieri (vineri, n.r.), pe ce am decis. Decizia de astăzi este urmare a cea s-a întâmplat nu în organizaţia PDL, ci la organizaţia UNPR".

Întrebată despre faptul că îl anunţase pe Cristian Popescu Piedone, în iarnă, drept şef de campanie la Bucureşti pentru alianţa PDL-UNPR, iar acesta a decis, recent, să candideze din partea USL, Udrea a răspuns: "Este un motiv în plus să schimbăm înţelegerea pe care o aveam iniţial şi să stabilim un nou staff de campanie şi un nou şef de campanie".

Ea a mai spus că protocolul cu UNPR se baza pe o formulă în care fuseseră stabilţi patru primari la Sectoare, doi de la PDL şi doi de la UNPR.

"În condiţiile schimbărilor din UNPR intervenite vineri, PDL a decis că poate şi că este mai bine să candideze cu proprii candidaţi", a spus Udrea.

Liderul UNPR Neculai Onţanu afirma. sâmbătă, că sunt câteva dificultăţi importante în încheierea unui acord cu PDL pentru Bucureşti, el acuzând că în declaraţiile liderilor PDL sunt "bâlbâieli şi indecizie", iar PDL este un partid care, prin politicile sale, a dus în ultima perioadă la sărăcirea populaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici