Udrea: Nu am ameninţat-o pe Plăcintă. Ponta e un trist politruc care se dedă la intoxicări grosolane

Liderul PDL Bucureşti Elena Udrea neagă, într-o postare pe Facebook, că ar fi ameninţat-o pe Sorina Plăcintă, aşa cum a susţinut preşedintele PSD Victor Ponta, pe care îl califică drept "un trist politruc care se dedă la intoxicări dintre cele mai grosolane".

1014 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu am ameninţat-o pe Plăcintă. Ponta e un trist politruc care se dedă la intoxicări grosolane

Udrea: Nu am ameninţat-o pe Plăcintă. Ponta e un trist politruc care se dedă la intoxicări grosolane (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Dezmint categoric prostiile spuse de Victor Ponta. Niciodată nu aş putea să o ameninţ pe Sorina Plăcintă sau pe oricine altcineva să voteze sau nu moţiunea de cenzură. Sorina e un om la care ţin foarte mult. Am investit foarte multă încredere în ea şi mă bucură faptul că nu a votat moţiunea", scrie Elena Udrea.

Ea susţine că Victor Ponta "dezinformează ca de obicei".

"Nu e decât un trist politruc care se dedă la intoxicări dintre cele mai grosolane", conchide Udrea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a susţinut, vineri, de la tribună, că senatorul Sorina Plăcintă a fost ameninţată, în plen de către liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea. El i-a cerut premierului Ungureanu să ia act de faptul că senatorul Sorina Plăcintă a fost ameninţată, în plen, de către Elena Udrea.

"Sorina Plăcintă a fost ameninţată de doamna în alb, doamna Albă ca Zăpada Elena Udrea, sub privirile noastre, chiar în sala de plen", a spus Ponta.

De asemenea, deputatul Lia Olguţa Vasilescu a urcat după Ponta la tribună şi a spus că Sorina Plăcintă a fost sechestrată, fiind încuiată în cabinetul deputatei PDL, Raluca Turcan.

Reacţiiile celor doi reprezentanţi ai PSD au avut loc după ce au circulat informaţii privind trecerea Sorinei Plăcintă la PNL, ulterior, presa difuzând imagini din sala de plen în care aceasta discuta plângând cu Elena Udrea.

După această discuţie, Plăcintă a părăsit plenul, spunându-le ziariştilor pe un ton agresiv: "Intraţi în vieţile oamenilor, nu păstraţi nicio clipă nimic privat. Da, pe dumneavoastră, pe ziarişti (sunt supărată, n.r.)!".

Întrebată insistent de ce a plâns în plen, Plăcintă a răspuns: "Am plâns în plen pentru că mă doare burta, pentru că nu vă mai săturaţi să umblaţi după familia mea, după familiile tuturor".

Reporterii au întrerupt-o şi au întrebat-o dacă a fost ameninţată.

"Pe mine în secolul XXI nu mă poate ameninţa nimeni! Aţi încercat dumneavoastră şi aţi făcut-o suficient cu fiul meu", a adăugat Plăcintă, care a vrut să plece şi le-a cerut celor care o însoţeau să închidă uşa.

Reporterii au mai apucat să o întrebe dacă va vota moţiunea, la care ea a răspuns: "Da, votez!".

Ea nu a mai participat la votul asupra moţiunii de cenzură a USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici