Udrea: Nu am avut şi nu am, nici des, nici rar, niciun fel de discuţii cu domnul Mazăre

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a precizat, miercuri, pe blogul personal, că nu a avut şi nu are discuţii cu primarul oraşului Constanţa, Radu Mazăre, cu care s-a întâlnit o singură dată, în urmă cu mai mult de un an, la aniversarea unui prieten comun.

13 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu am avut şi nu am, nici des, nici rar, niciun fel de discuţii cu domnul Mazăre

Udrea: Nu am avut şi nu am, nici des, nici rar, niciun fel de discuţii cu domnul Mazăre

"Referitor la declaraţia lui Radu Mazăre despre mine, deşi iniţial nu am dorit să fac niciun fel de comentariu pentru că nu ţin să adaug la o gălăgie artficial creată în cazul Constanţa, faţă de felul în care ea a fost preluată şi interpretată, mă văd obligată să precizez: nu am avut şi nu am, nici des, nici rar, niciun fel de discuţii cu domnul Mazăre, cu care m-am întâlnit o singură dată, la aniversarea unui amic comun, în urmă cu mai bine de un an", precizează Elena Udrea, pe blog.

Secretarul executiv al PDL mai arată că respectă votul pe care l-au dat constănţenii şi că îşi doreşte ca toţi democrat-liberalii din Constanţa "să pună partidul mai presus de interesele PSD".

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că o apreciază pe Elena Udrea şi consideră că este un lucru bun ceea ce face secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal în cadrul filialei PDL Constanţa.

"N-aş putea spune că discut des cu doamna Udrea, mă cunosc cu ea, ne-au făcut cunoştiinţă nişte prieteni comuni din Bucureşti. O apreciez, reprezintă noul val în politică, noua generaţie. Eu cred că e un lucru bun ce face ea la Constanţa. Îmi place la Elena Udrea faptul că este un politician bătăios, restul nu prea este stilul meu şi genul meu", a declarat Radu Mazăre.

Deputatul Stelian Duţu spusese în discursul susţinut la şedinţa extraordinară a Consiliului de Coordonare Judeţean din data de 2 august că Elena Udrea vorbeşte foarte des la telefon cu Radu Mazăre. Fostul preşedinte al PDL Constanţa a sugerat astfel că există o apropiere între liderul PSD Constanţa şi secretarul executiv al democrat-liberalilor, în condiţiile în care celor excluşi din organizaţia judeţeană li se reproşase că au legături cu PSD local şi echipa Radu Mazăre.

Elena Udrea coordonează împreună cu Valeriu Stoica activitatea filialei PDL Constanţa. Secretarul executiv îl susţine în fruntea filialei pe Ion Popescu, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, şi a fost de acord cu măsurile luate de Biroul Permanent Judeţean de excludere a 23 de membri, acuzaţi că ar face jocurile PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici