Udrea: Prigoană are toate şansele la Bucureşti, este onest, competent, familist

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a susţinut, sâmbătă, că Silviu Prigoană are toate şansele să fie votat de către bucureşteni la Primăria Generală a Capitalei, acesta fiind un om onest, competent, familist, care a demonstrat că poate să facă ceva în viaţă.

145 afișări
Imaginea articolului Udrea: Prigoană are toate şansele la Bucureşti, este onest, competent, familist

Udrea: Prigoană are toate şansele la Bucureşti, este onest, competent, familist (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Elena Udrea a afirmat că Prigoană ocupă cea mai bună poziţie în topul membrilor PDL Bucureşti pentru candidatura la Primăria Generală.

Ea a mai spus că acesta doreşte să candideze şi să câştige.

Liderul PDL şi-a declarat ca cei care nu sunt "în trena" lui Sorin Oprescu şi cei care nu au fost racolaţi de USL trebuie să susţină "un candidat cu adevărat competent, bun administrator şi gospodar", respectiv pe Prigoană.

Ea a precizat că orice parteneriat pentru atingerea acestui obiectiv este binevenit.

Întrebat despre recentele declaraţii ale lui Prigoană, care anunţau "un divorţ" al acestuia de PDL, ea i-a avertizat pe jurnalişti, râzând, că au intrat pe un teren alunecos, deoarece Silviu Prigoană "ştie exact cum e cu divorţurile".

La rândul său, Prigoană a arătat că în politică nu poţi să vorbeşti despre divorţ, şi în general îţi dai demisia când nu te mai simţi bine într-un partid.

El a spus că nu divorţezi în relaţia cu un partid, pentru că divorţul este "o procedură juridică care se întâlmplă între două persoane" şi nu între un partid şi un membru al formaţiunii respective.

"Eu mi-am consolidat căsnicia prin patru căsătorii", a ţinut să precizeze Prigoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici