Udrea: Protocolul cu UNPR, PNŢCD şi PER pentru Capitală nu se va mai semna

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că PDL Bucureşti nu va mai semna protocolul pe care urma să îl încheie pentru localele din Capitală cu UNPR, PNŢCD şi PER.

230 afișări
Imaginea articolului Udrea: Protocolul cu UNPR, PNŢCD şi PER pentru Capitală nu se va mai semna

Udrea: Protocolul cu UNPR, PNŢCD şi PER pentru Capitală nu se va mai semna (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ea a menţionat că această decizie a fost luată în urma "modificărilor" intervenite în filiala UNPR Bucureşti.

"Am avut până azi discuţii avansate cu colegii de la UNPR, PNŢCD şi cu cei de PER, dar în urma modificărilor intervenite în filiala UNPR Bucureşti, am decis că protocolul pe care trebuia să îl semnăm astăzi nu va mai fi semnat, iar alianţa pe care urma să o facem azi nu se va mai face", a spus Udrea.

Fostul ministru a mai arătat că aceasta nu înseamnă că partidul din care face parte nu va rămâne partener cu UNPR la nivel naţional şi la Bucureşti.

Potrivit lui Udrea, orice discuţii de colaborare, atât cu UNPR, cât şi cu PNŢCD sau PER, urmează să se facă în zilele următoare.

PDL, UNPR, PNŢCD şi PER ar fi trebuit să semneze, sâmbătă, un protocol de coalborare electorală pentru Bucureşti.

În urma anunţului legat de faptul că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone va candida din partea USL pentru un nou mandat, semnarea protocolului a fost amânată.

Ulterior, Udrea a propus conducerii PDL Bucureşti ca formaţiunea să meargă la locale cu candidaţi proprii pentru Capitală. Propunerea a fost adoptată, prin vot, de către PDL Bucureşti.

În replică, UNPR a anunţat, sâmbătă, că a luat decizia de a avea la Bucureşti candidaţi proprii pentru fiecare primărie de sector, ca urmare a ultimelor evoluţii de pe scena politică din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici