Udrea, supărată de prezenţa mică la prezentarea moţiunii:N-am venit aici să vorbesc la trei persoane

Elena Udrea acuză conducerea PDL Dolj de comportament nedemocratic, după ce la prezentarea moţiunii sale au venit circa 25 de delegaţi din cei 121 câţi trimite organizaţia la Bucureşti, la alegerile pentru şefia partidului, ea arătându-se deranjată de indecizia unor membri de a intra la întâlnire.

361 afișări
Imaginea articolului Udrea, supărată de prezenţa mică la prezentarea moţiunii:N-am venit aici să vorbesc la trei persoane

Elena Udrea (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Udrea a fost deranjată de faptul că la prezentarea moţiunii, care a avut loc, marţi, la Hotelul Plaza, din Craiova, au venit doar câţiva delegaţi, ea arătându-şi nemulţumirea încă de la intrarea în sală, când a văzut că unii membri de partid nu erau hotărâţi dacă să participe sau nu la întâlnire.

"Lăsaţi-i să intre, că doar nu am venit aici să vorbesc la trei persoane. La PDL Dolj nu s-a auzit de comportament democratic?", le-a pus Udrea organizatorilor.

Mai mult, Udrea, care candidează la preşedinţia partidului, s-a arătat deranjată şi pentru că liderii PDL Dolj i-ar fi exclus din partid pe membrii organizaţiei locale din Ţuglui pe motiv că ar fi afişat un banner cu ea.

"Ceea ce văd că se întâmplă la Dolj mă îngrijorează, cu atât mai mult acum cu cât fiecăruia dintre noi trebuie să îi pese de ceea ce se întâmplă în partid. Nu mă aşteptam la o întâlnire care să semene cu celelalte din ţară, pentru că semnalele pe care le-am primit de la conducerea organizaţiei de Dolj au fost foarte clare. Ceea ce se întâmplă în această organizaţie în schimb este profund nedemocratic şi, dacă aşa vede conducerea partidului viitorul PDL, atunci este tragic. Ştiu că de la Dolj s-au dat semnale clare că cine nu este cu conducerea este împotriva partidului. Tipul acesta de optică, de viziune va face din PDL un partid de buzunar, cu siguranţă. (…) La Dolj au fost daţi afară cei care o susţin pe ElElena UdreaSigur, cu scuza că au luat scor mic în alegeri. Păi de ce nu i-aţi sancţionat după alegeri? De ce au fost sancţionaţi după ce au afişat la Ţuglui un banner cu Elena Udrea?" a afirmat Elena Udrea.

La prezentarea moţiunii, primarul PDL al comunei Mischii, Gheorghe Popa, secretar al PDL Dolj, i-a spus, Elenei Udrea că este unul dintre fanii săi, dar că îl votează pe Vasile Blaga, reproşându-i că atunci când a fost la guvernare a făcut "nişte greşeli elementare".

"Sunt fan Elena Udrea. La mine în birou am poze cu dumneavoastră şi cu preşedintele Băsescu şi nu am cu Blaga. Dar la momentul actual sunt pentru Blaga. De ce? Pentru că dumneavoastră cât aţi fost la guvernare aţi făcut nişte greşeli elementare. În PDL Dolj este democraţie, suntem 29 de primari şi nimeni nu ne spune ce să votăm. Unii primari de-ai noştri au pierdut alegerile din iunie pentru că Guvernul a picat înainte de alegerile locale. De ce aveţi impresia că Dolj nu este cu dumneavoastră? Pentru că plecaţi urechea numai către una sau două persoane. Şi nu este corect, pentru că de cealaltă parte sunt zeci de persoane care spun altceva. Şi ar trebui să veniţi la faţa locului şi să vedeţi care este realitatea", i-a spus Popa Elenei Udrea.

Primarul din Mischii i-a reproşat Elenei Udrea faptul că investiţii pe care le-a dirijat către Dolj au ajuns numai către localităţi conduse de USL, ceea ce a făcut ca scorul PDL în judeţ la alegerile parlamentare să fie unul slab.

"Ne-aţi dat o listă întreagă de investiţii şi spuneţi că s-au adus în Dolj. Dacă mă uit, nu este nicio localitate PDL. Sunt numai localităţi USL, deşi aţi fost la guvernare. Păi cum să mă duc eu la parlamentare şi să le spun oamenilor să voteze cu PDL, când oamenii mă întreabă ce am făcut pentru ei, când am avut Guvern PDL, am avut preşedintele care a fost pentru PDL, tot ce se putea dar nu ai făcut nimic în comună. Cum să spunem, când eu am primit câte 100.000 de lei pe an? Aveam toate pârghiile şi atunci cum să mă duc să le spun oamenilor votaţi cu noi, că noi vom face?", a mai spus Gheorghe Popa.

La rândul său, Ani Gheorghe, fost consilier local în CL Craiova, i-a reproşat Elenei Udrea că fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost adus în PDL de către soţul său, Dorin Cocoş.

"Când a venit Antonie Solomon la noi, la PDL, eram la mare, la Şcoala de vară cu doamna Sulfina Barbu. A venit Solomon cu un sondaj de 70%, s-a dus la Neptun la domnul Traian Băsescu, pentru care am o stimă deosebită şi care pentru mine este un simbol. A spus că a mers la soţul dumneavoastră şi prin dumneavoastră a ajuns el la PDL Dolj. Iar patru ani de zile cât a fost primar PDL, ne înjura de dimineaţa până seara, de la viceprimarii PDL şi până la consilieri, pentru că nu îl ajuta Guvernul Boc. Solomon a fost un rebel care a profitat de situaţia că PDL era pe val. Cea mai mare greşeală care s-a făcut cu acest individ adus la noi. Numai conflicte am avut cu acest om. Mă ameninţa că mă duce la Elena Udrea şi mă spune domnului preşedinte Băsescu", a afirmat Ani Gheorghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici