Udrea: Traian Băsescu e prea mare pentru a se înscrie într-un partid, i-am amenajat biroul la PMP

Preşedintele PMP, Elena Udrea a declarat, dumunică, la intrarea într-o berărie unde Traian Băsescu este aşteptat să sărbătorească sfârşitul de mandat, că acesta este prea mare pentru a se înscrie într-un partid politic şi că i-a amenajat la sediul PMP un birou, cu lucrurile personale.

532 afișări
Imaginea articolului Udrea: Traian Băsescu e prea mare pentru a se înscrie într-un partid, i-am amenajat biroul la PMP

Udrea: Traian Băsescu e prea mare pentru a se înscrie într-un partid, i-am amenajat biroul la PMP (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

”Important este mai puţin dacă devine membru al PMP cât dacă va fi alături de noi. Este prea mare pentru a se înscrie într-un partid politic”, a spus Elena Udrea, la intrarea în berărie.

Ea a mai adăugat că ”experienţa pe care a cumulat-o Traian Băsescu în fruntea statului ar trebui folosită de întreaga clasa politică”.

Întrebată dacă fostul preşedinte va avea biroul la sediul PMP, Elena Udrea a spus că l-a amenajat şi că are şi poze cu biroul şi că a adus unele lucruri personale de la Palatul Cotroceni ale acestuia.

Liderii PMP au mai fost prezenţi, alături de preşedintele Băsescu, la berărie, în timpul campaniei electorale. La întâlnire mai participă şi preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici