Udrea trimite drept la replică Daily Telegraph, care a scris despre pantofii cu toc pentru sinistraţi

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a cerut joi Daily Telegraph publicarea unui drept la replică la un articol în care se menţiona că a provocat indignare ducând pantofi cu toc sinistraţilor şi că a pozat în bikini, avertizând că, în caz contrar, se va adresa instanţei, "pentru juste despăgubiri".

161 afișări
Imaginea articolului Udrea trimite drept la replică Daily Telegraph, care a scris despre pantofii cu toc pentru sinistraţi

Udrea trimite drept la replică Daily Telegraph, care a scris despre pantofii cu toc pentru sinistraţi (Imagine: Carmen Stan/Mediafax Foto)

The Daily Telegraph a publicat marţi un articol cu titlul "Victimelor inundaţiilor li s-au dat pantofi cu toc", în care se menţionează că Elena Udrea, despre care afirmă că "a pozat cândva în bikini într-un pictorial", a provocat indignare când le-a adus pantofi cu toc sinistraţilor din Săuceşti.

"Pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundaţii, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului din România, Elena Udrea, a făcut un apel public către companiile private. În urma acestui apel, companiile au donat pentru oamenii aflaţi în nevoie peste 100 de tone de îmbrăcăminte, încălţăminte şi mai ales alimente. Printre lucrurile donate de aceste companii pentru locuitorii comunei Săuceşti, afectată de inundaţii, s-au aflat câteva zeci de perechi de pantofi de damă. Referitor la ajutoarele strânse pentru Săuceşti, era vorba în total de peste 20 de tone de alimente, îmbrăcăminte şi încălţăminte, în special pentru copii", se arată în dreptul la replică transmis de Ministerul Dezvoltării regionale şi Turismului (MDRT).

De asemenea, potrivit sursei citate, este negat şi faptul că Udrea ar fi pozat în bikini, aşa cum reieşea din articolul din Daily Telegraph.

"În ceea ce priveşte afirmaţia potrivit căreia Elena Udrea ar fi pozat în bikini, vă informăm că acest lucru nu este adevărat. Pozele care apar cu periodicitate în presa naţională şi internaţională, ori de câte ori se încearcă punerea ministrului Udrea într-o situaţie neavantajoasă, au fost făcute de un paparazzo, în timpul unei vacanţe petrecute pe litoralul românesc al Mării Negre, în urmă cu mulţi ani, când Elena Udrea nu deţinea funcţia de ministru. Aceasta situaţie a fost clarificată în repetate rânduri, dar, observaţiile de acest tip continuă să apară, de aceea suntem nevoiţi sa corectăm informaţia de fiecare dată", precizează MDRT, avertizând că, dacă dreptul la replică nu va fi publicat, ministrul Elena Udrea "înţelege să se adreseze instanţelor competente pentru juste despăgubiri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici