Udrea: Un singur partid de dreapta în România nu înseamnă ca PDL să se topească în PNL

Elena Udrea şi-a exprimat, joi, la Vaslui, îngrijorarea că membri importanţi din actuala conducere a PDL văd o soluţie în PNL, atrăgând atenţia că un singur partid de dreapta în România nu înseamnă ca PDL să se topească în PNL.

779 afișări
Imaginea articolului Udrea: Un singur partid de dreapta în România nu înseamnă ca PDL să se topească în PNL

Udrea: Un singur partid de dreapta în România nu înseamnă ca PDL să se topească în PNL

Aflată în campanie internă în PDL pentru preşedinţia partidului, Elena Udrea a afirmat, joi, la Vaslui, că ideea că PDL trebuie să se îndrepte către PNL este prea mult vehiculată astfel încât unii membri democrat-liberali fac deja pasul înainte pentru a prinde vreo funcţie în viitorul partid.

"Faptul că oameni importanţi, membri ai actualei echipe de conducere a PDL, văd o soluţie în PNL şi nu în PDL, este îngrijorător. Un singur partid de dreapta în România nu înseamnă că PDL să se topească în PNL. Slăbiciunea aceasta în care găsim o salvare în a ne duce către PNL cred că este stimulată şi de prea marele entuziasm cu care tot vorbim de o alianţă cu PNL. În orice alianţă intră PDL, trebuie să intre ca partid puternic, cu drepturi egale. Deci ideea aceasta că PNL este partidul către care trebuie să ne ducem mi se pare că este prea mult vehiculată şi prea cu entuziasm afirmată. De aceea, unii se gândesc, probabil, să facă repede pasul înainte astfel încât, dacă se va întâmpla vreodată să treacă tot partidul (n.r. - PDL), să apuce vreo funcţie", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX deputatul PDL Elena Udrea.

Elena Udrea a fost prezentă, joi seară, în Vaslui, unde, în faţa a aproximativ 120 de membri PDL, şi-a prezentat moţiunea cu care candidează la şefia partidului, "Noul PDL, o nouă Românie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici