Udrea: Ungureanu poate fi liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, la B1 TV, că premierul Mihai Răzvan Ungureanu poate fi "liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta".

261 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ungureanu poate fi liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta

Elena Udrea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafa Foto)

Udrea a apreciat, răspunzând unei întrebări, că Mihai Răzvan Ungureanu poate să lanseze un proiect politic de dreapta.

"Cu siguranţă ar avea susţinerea PDL, trebuie să vrea şi Mihai Răzvan Ungureanu să facă lucrul acesta. Cred că poate fi, la acest moment, liderul în jurul căruia să se construiască o nouă forţă politică de dreapta", a declarat liderul PDL Bucureşti.

Elena Udrea a arătat că premierul este o persoană credibilă, cu o cotă de încredere bună.

"Este un om cu credibilitate, este categoric un om de dreapta, are o cotă de încredere bună în acest moment, ceea ce îi dă posibilitatea să adune în jurul său pe toţi cei care ar dori să construiască acum această forţă politică de dreapta", a menţionat ea la B1 TV.

Întrebată dacă PDL ar veni într-o astfel de forţă de dreapta construită în jurul lui Ungureanu, Elena Udrea a spus că nu a avut loc o discuţie concretă în acest sens. "N-am avut o discuţie concretă, nici noi nu l-am ofertat pe domnul Ungureanu, nici dânsul nu s-a adresat partidului", a declarat ea.

"Dar din toate frământările noastre legate de construirea unei forţe politice puternice de dreapta în România, cred că ne-am putea canaliza eforturile spre a construi acest proiect în jurul lui Mihai Răzvan Ungureanu", a continuat Udrea.

Elena Udrea a mai spus că "iniţiativa nominalizării lui Mihai Răzvan Ungureanu a aparţinut şefului statului" şi că nu a ştiut nimeni, în afară de Emil Boc, că el este cel nominalizat "până în ziua în care s-a întâmplat".

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, marţi seară, că simte o aşteptare din partea populaţiei şi că această aşteptare se va "structura" la un moment dat, dar că mai întâi are nevoie să înregistreze performanţe la conducerea Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici