Udrea: Voi încerca să fiu un parlamentar foarte activ

Deputatul Elena Udrea, care a fost joi în Parlament la votul pe Codul fiscal, a spus că va încerca să fie un parlamentar "foarte activ" pentru că sunt foarte mult lucruri care rămân nerezolvate de la o legislatură la alta şi crede că este nevoie de un parlamentar care nu are o obligaţie în spate.

173 afișări
Imaginea articolului Udrea: Voi încerca să fiu un parlamentar foarte activ

Udrea: Voi încerca să fiu un parlamentar foarte activ (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Am venit să votez Codul fiscal, pe care îl consider într-o variantă mai bună cea care a trecut iniţial. Era mult mai bine era dacă de la 1 ianuarie 2016 am fi avut scoase taxa pe stâlp, acciza pe carburanţi, redus impozitul pe profit de la 16% la 5%, dar negocierile şi consensul au dus la un Cod fiscal care în momentul acesta nu ajută foarte mult, însă oricum este mai bine decât acum", a spus Udrea, jurnaliştilor, la Parlament.

Ea a adăugat că va încerca să fie un parlamentar foarte activ.

"Voi încerca să fiu un parlamentar foarte activ, pentru că sunt foarte mult lucruri care rămân nerezolvate de la o legislatură la alta şi cred că este nevoie de un parlamentar care nu are o obligaţie în spate. Eu nu am obligaţia să ţin linia unui partid, nu vorbesc după punctaje şi am libertatea să susţin proiectele pe care le consider eu", a arătat Udrea.

Elena Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, când instanţa supremă a decis înlocuirea măsurii arestului la domiciliu. Udrea a stat în arest la domiciliu din 7 mai până în 16 iunie. Din 25 februarie până în 30 aprilie, Udrea a fost încarcerată în Arestul central al Poliţiei Capitalei, apoi transferată la Penitenciarul Târgşor.

În 21 aprilie, Elena Udrea a fost trimisă în judecată, în dosarul "Gala Bute", în care este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului omonim de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi respectiv de luare de mită în legătură cu finanţarea de către acelaşi minister a mai multor contracte.

Elena Udrea este urmărită penal şi în dosarul "Microsoft", cauză în care a fost arestată preventiv din 11 februarie până în 17 februarie, când instanţa a înlocuit măsura cu arestul la domiciliu. Udrea a stat în arest la domiciliu până în 25 februarie, când a fost arestată preventiv în dosarul "Gala Bute".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici