Un angajat AUR ar fi încercat să intre cu droguri în Parlament

Un angajat al AUR este bănuit că a încercat să intre cu droguri în Parlament. Membrii SPP au descoperit asupra bărbatului care dorea să intre la un birou din Senat un plic cu substanţă care pare a fi marijuana.

972 afișări
Imaginea articolului Un angajat AUR ar fi încercat să intre cu droguri în Parlament

Sursa foto: Mediafaxfoto

Incidentul s-a produs joi. Se pare că bărbatul a recunoscut că drogurile erau pentru consumul propriu.

Pliculeţul a fost luat de poliţişti şi trimis la un laborator. În acest caz se fac cercetări şi încă nu a fost deschis un dosar penal.

„În data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT - Structura Centrală”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul este expert în comunicare la grupul parlamentar AUR. El va fi anchetat şi de conducerea Parlamentului, iar dacă se dovedeşte că a încercat să introducă droguri în Parlament ar putea fi concediat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici