Un bărbat către Băsescu: Domnule preşedinte! Opriţi corupţia din ţară!

Un bărbat care a asistat, sâmbătă, la ceremoniile de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, i-a strigat preşedintelui Traian Băsescu, în momentul în care acesta părăsea Catedrala Mitropolitană din Sibiu, "Opriţi corupţia din ţară!", însă omul era departe de şeful statului, care nu a reacţionat.

952 afișări
Imaginea articolului Un bărbat către Băsescu: Domnule preşedinte! Opriţi corupţia din ţară!

Traian Băsescu (Imagine: Silvana Armat/Mediafax Foto)

Un bărbat care a asistat, sâmbătă, la ceremonia de canonizare a lui Andrei Şaguna, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, a încercat să se apropie de preşedintele Traian Băsescu în momentul în care acesta părăsea biserica.

Pentru că nu a putut trece de cordonul format din reprezentanţi ai forţelor de ordine, bărbatul a strigat: "Domnule preşedinte! Opriţi corupţia din ţară! Opriţi corupţia! Ne adresăm corupţilor în această ţară".

Bărbatul se afla însă departe de şeful statului, care nu a reacţionat în vreun fel, continuându-şi drumul către maşina cu care a plecat de la ceremonia canonizării.

La ceremoniile de sâmbătă, de canonizare a lui Andrei Şaguna, au asistat preşedintele Traian Băsescu, şeful statului sosind la catedrală însoţit de ministrul Economiei, Ion Ariton, liderul PSD, Victor Ponta, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, Emil Hurezeanu, deputaţii PDL de Sibiu Raluca Turcan şi Cornel Ştirbeţ, deputatul PSD Sibiu Ioan Cindrea, liderul senatorilor PSD Ilie Sârbu, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, mai mulţi secretari de stat, diplomaţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene din Sibiu, precum şi ai bisericilor de mai multe confesiuni din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici