Un consilier local PNL îi cere explicaţii lui Ludovic Orban pentru susţinerea lui Mihai Chirică la locale

  • Consilierul local PNL din Iaşi Etienne Ignat a transmis, duminică, o scrisoare deschisă conducerii PNL.
  • În document îi cere explicaţii lui Ludovic Orban privind susţinerea candidaturii lui Mihai Chirică la alegerile locale.
  • PNL a stabilit susţinerea primarului din Iaşi, Mihai Chirică, pentru un nou mandat
441 afișări
Imaginea articolului Un consilier local PNL îi cere explicaţii lui Ludovic Orban pentru susţinerea lui Mihai Chirică la locale

Un consilier local PNL din Iaşi îi cere explicaţii lui Orban

Reacţia liberalului vine în contextul în care PNL a hotărât să susţină primarul PSD Mihai Chirică pentru un nou mandat la Primăria Iaşi.

Redăm integral scrisoarea deschisă transmisă de Etienne Ignat:

„Scrisoare deschisă,

Domnule preşedinte, Ludovic Orban, la Iaşi, mi-am câştigat dreptul la democraţie în instanţă. Timp de aproape patru ani, primarul Mihai Chirica ne-a blocat dreptul la orice iniţiativa în consiliul Local, într-un mod total nedemocratic.

Această situaţie mă mâhneşte profund, pentru că nu ştiu cum pot, sau cum voi putea explica electoratului PNL, ca deodată, acest primar care a făcut abuz de putere, care nu a respectat legea, ar putea fi un posibil coleg de partid. Auzim in fiecare zi in mesajele date de către liderii partidului, ca PSD blochează în parlament propunerile legislative iniţiate de PNL.

Va întreb domnule preşedinte, cu ce e diferit primarul de la Iaşi, Mihai Chirica, candidat PSD la primărie în 2016 şi susţinut de PSD din pixul lui Dragnea faţa de comportamentul toxic pe care îl tot blamăm?”, se arată în scrisoarea deschisă transmisă conducerii PNL.

PNL a stabilit susţinerea primarului din Iaşi, Mihai Chirică, pentru un nou mandat.

Ludovic Orban precizează că Mihai Chirică nu ma are treabă cu PSD de mai bine de trei ani. Acest lucru a produs nemulţumiri ale unor liberali.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici