Un deputat PNL strânge semnături împotriva taxei de la Feteşti

Deputatul PNL de Feteşti-Ţăndărei Cristina Pocora a lansat, vineri, o campanie de strângere de semnături pentru anularea taxei de trecere a podului Feteşti - Cernavodă în cazul locuitorilor din zonă, urmând ca listele de semnături să-i fie înmânate ministrului PDL al Transporturilor Radu Berceanu.

33 afișări
Imaginea articolului Un deputat PNL strânge semnături împotriva taxei de la Feteşti

Deputatul PNL Cristina Pocora

Campania este intitulată "Semnează şi spune NU taxei de trecere a podului Feteşti-Cernavodă pentru feteşteni!".

"În acelaşi timp, oamenii nemulţumiţi de introducerea acestui nou bir vor avea ocazia să-i transmită ministrului Transportului mesajele personale, pe care le vor putea scrie pe panoul realizat special. Întreaga listă cu semnături şi mesajele lăsate de feteşteni va fi înaintată personal de către deputatul Cristina Ancuţa Pocora ministrului Transporturilor", informează un comunicat al PNL remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX.

În conferinţa de presă susţinută cu acest prilej, Cristina Pocora l-a acuzat pe Berceanu că "ignoră complet faptul că acest bir reprezintă o adevărată povară pentru bugetul, şi aşa limitat, al locuitorilor din zonă".

"Practic, aceştia traversează foarte des podul şi, de fiecare dată, trebuie să plătească. La un calcul simplu, un feteştean ajunge să scoată din buzunar peste 500 de lei pe lună pentru acest bir", a susţinut deputatul liberal.

Şoferii plătesc, începând de luni, o taxă pentru utilizarea podului Feteşti-Cernavodă, cuantumul acesteia, stabilit în funcţie de tipul autovehiculului, fiind de zece lei pentru un autoturism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici