Un deputat PSD cere public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu. Proiecte „cu dedicaţie pentru prieteni politici”, în PNRR

  • Deputatul PSD Claudiu Manta cere public demisia ministrului Energiei Virgil Popescu.
  • Solicitarea vine în urma modului în care ministrul Energiei a gestionat proiectele cuprinse în PNRR.
  • Proiectul de 600 de milioane de euro Romgaz – GSP Power a fost scos din PNRR.
692 afișări
Imaginea articolului Un deputat PSD cere public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu. Proiecte „cu dedicaţie pentru prieteni politici”, în PNRR

Un deputat PSD cere demisia lui Virgil Popescu

„Cer public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu! Comisia Europeană mi-a dat dreptate zilele trecute când a cerut ministrului Energiei, Virgil Popescu, să includă în PNRR selecţie competitivă de proiecte (call) şi nu proiecte individuale alese pe sprânceană, ca până acum”, a scris pe Facebook deputatul PSD:

Acesta susţine că, de mai bine de o lună, i-a atras atenţia, printr-o interpelare, ministrului Energiei că proiectele pe care le-a prevăzut în PNRR sunt „cu dedicaţie pentru prieteni politici”.

„Răspunsul primit...ca de obicei fără nici o argumentaţie sau legătură cu întrebările adresate. A fost nevoie de întâlniri la Bruxelles pentru ca, acum, să poată participa orice companie din România la depunerea de proiecte pe PNRR, nu numai cele agreate de actuala guvernare. Pentru modul cum a gestionat această situaţie, cer public demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu”, a mai scris Claudiu manta pe reţeaua de socializare.

Proiectul de 600 de milioane de euro Romgaz-GSP Power a fost scos din PNRR. Decizia a fost luată după discuţii cu reprezentanţii Comisiei Europene. „Le-am eliminat, petru a nu mai fi întrebări”, a spus Virgil Popescu, ministrul Energiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici