Un deputat PSD îl atacă pe Robert Negoiţă, care a spus că ar ieşi şi el la PROTESTE: Dacă aşa simte, să strige „M..PSD!” în Piaţa Victoriei

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a transmis pe Facebook primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al partidului, să strige „M..PSD!” şi „PSD – CIUMA ROŞIE!" dacă simte nevoia să protesteze în Piaţa Victoriei, dar să nu uite că şi cetăţenii care nu protestează sunt tot români.

1212 afişări
Imaginea articolului Un deputat PSD îl atacă pe Robert Negoiţă, care a spus că ar ieşi şi el la PROTESTE: Dacă aşa simte, să strige „M..PSD!” în Piaţa Victoriei

Foto: Mediafax Foto

„Mergeţi, domnule Negoiţă, în Piaţa Victoriei dacă aşa simţiţi, e în regulă. Şi nu uitaţi să strigaţi şi <PSD – CIU.A ROŞIE!>, chiar dacă e slogan nazist. Strigaţi împotriva <ticăloşilor> şi ziceţi chiar aşa – ia uite ce idee nemaipomenită: <M..PSD!>. Merge, mai ales că-mi ziceţi în epistolă că dvs. NU sunteţi <primar PSD>...", a scris pe Facebook deputatul PSD Liviu Pleşoianu.

Acesta i-a mai transmis lui Robert Negoiţă, primar al Sectorul 3 şi vicepreşedinte PSD, să nu uite că şi cetăţenii care nu protestează sunt tot români.

„Când îmi transmiteţi că <cetăţenii care protestează în Piaţa Victoriei sunt români>, să nu uitaţi să îmi transmiteţi în acelaşi timp şi că cetăţenii care NU protestează în Piaţa Victoriei sunt tot români. Cu alte cuvinte, în viitoarele dumneavoastră discursuri, aştept cu maxim interes să vă aud vorbind şi despre cei care au cu totul alte opinii faţă de cei care protestează în Piaţa Victoriei. Pentru că, deşi poate vi se va părea surprinzător, şi cei care NU protestează sunt tot români. Ba chiar – dacă mă înşel, vă rog să mă corectaţi! – printre cei care NU protestează în Piaţa Victoriei sunt mult mai mulţi dintre cei care v-au votat pe dvs. primar decât se regăsesc printre cei care protestează în Piaţa Victoriei...", a menţionat Pleşoianu.

Deputatul PSD a adăugat că în politică nu ai voie să nu-i aperi pe cei care te-au ales într-o funcţie.

„Da, domnule Negoiţă, trebuie să îi reprezentăm pe toţi românii. Dar asta nu înseamnă că nu venim, în politică şi la alegeri (oricare ar fi ele), cu un program, cu o viziune, cu un set de propuneri. Sigur că trebuie să urmăreşti binele tuturor, dar eşti votat de cine eşti votat tocmai pentru că alegătorii tăi aderă la ceea ce propui, se simt aproape de ceea ce spui, au un set de valori comun. Te aleg pe tine şi nu pe altul pentru că ei chiar cred în ce spui. Şi atunci NU AI VOIE, măcar din elementar bun-simţ, să nu îi reprezinţi ŞI pe cei care te-au ales, mai ales atunci când ceilalţi le adresează cuvinte grele!...Am o curiozitate, stimate domn: dumneavoastră chiar nu cunoaşteţi principalele două... sloganuri ale celor pe care observ că îi discriminaţi pozitiv în relaţie cu cei care v-au ales? Să nu ştiţi oare dumneavoastră, domnule Negoiţă, că cei din Piaţa Victoriei strigă cel mai des: „MU.E PSD” şi „PSD – CIU.A ROŞIE”!? Nu ştiaţi asta? N-am fost în ultimele luni, simultan, pe aceeaşi planetă, domnule primar PSD de la Sectorul 3?", a scris Liviu Pleşoianu.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, vicepreşedinte al PSD, a scris vineri, pe Facebook, că simte uneori nevoia să iasă să protesteze în Piaţa Victoriei din cauza lipsei transparenţei în cheltuirea banului public şi a lipsei unui cadru legislativ coerent şi clar.

„Constat că declaraţia pe care am făcut-o recent, referitor la românii care protestează în Piaţa Victoriei şi despre care spuneam că sunt în stradă fiindcă unii ticăloşi nu îşi fac treabă sau nu şi-o fac aşa cum ar trebui, a trezit şi interesul unui prezidenţiabil, mai precis al domnului Liviu Pleşoianu. Am citit opinia dumnealui şi vreau să îi răspund, cu atât mai mult cu cât, domnia să se doreşte Preşedintele ţării, deci reprezentantul tuturor românilor. Stimate domnule Plesoianu, cetăţenii care protestează în Piaţă Victoriei sunt români. Adică tocmai oamenii cărora va doriţi să le fiţi Preşedinte. În calitate de primul om al unui stat, aşa cum vreţi să ajungeţi, sarcina dumneavoastră este să îi reprezentaţi echidistant şi corect pe toţi cetăţenii respectivului stat. Mai mult, să nu semănaţi ură şi nici să nu încurajaţi un comportament care să ducă la dezbinare”, a scris vineri, pe Facebook, primarul sectorului 3 al Capitalei, vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă.

Edilul a reiterat faptul că ar ieşi să protesteze în Piaţa Victoriei şi a explicat că motivele sale sunt lipsa transparenţei în cheltuirea banului public şi lipsa unui cadru legislativ coerent şi clar.

„Cât despre declaraţia mea, da, este o afirmaţie în care cred şi care nu prezintă vreun punct de vedere nou. Eu am fost şi rămân consecvent şi mereu am susţinut că este nevoie că noi toţi, din administraţia locală, centrală sau simplii cetăţeni, să ne facem treabă corect şi serios. Aş vrea să reiterez ceea ce am spus şi cu alte ocazii. Da, şi eu simt nevoia uneori să ies în Piaţă Victoriei şi va voi enumera două dintre nemulţumirile mele, implicit motivele pentru care aş face asta: 1) lipsa transparenţei în ceea ce înseamnă cheltuirea banului public şi în ceea ce ţine de procesul decizional; 2) lipsă unui cadru legislativ coerent şi clar, care să ne ajute să ne facem treabă fără blocaje, în mod transparent, rapid şi corect. Nu am înţeles, din ceea ce aţi afirmat, sintagma “primar PSD”. Ţin să va aduc la cunoştinţă că eu sunt Primarul Sectorului 3, deci al tuturor cetăţenilor din Sectorul 3", a precizat Robert Negoiţă.

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a cerut joi, pe Facebook, lui Robert Negoiţă, să „clarifice" dacă a aderat la „ideologia #rezist" sau se regăseşte în propria teorie a celor „care nu-şi fac treaba sau o fac prost”.

„Primarul #NEGOIŢĂ de la Sectorul 3: <Oamenii care ies să se bată în Piaţa Victoriei din punctul meu de vedere sunt aceia care au rămas fără speranţă, iar treaba asta se întâmplă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau o fac prost... >. Acum, domnule #Negoiţă, nu ştiu cum să facem... Având în vedere că principalele... sloganuri scandate în Piaţa Victoriei au fost <PSD - Ciu.a roşie> şi <MU.E PSD>, există doar două posibilităţi: 1. Fie dvs. nu vă mai consideraţi primar PSD şi tocmai ce ne-aţi anunţat că aţi aderat la ideologia #Rezist (exprimată complex prin sloganurile de mai sus); 2. Fie vă consideraţi în continuare primar PSD şi tocmai ce ne-aţi anunţat că vă regăsiţi în propria teorie: <ticăloşi care nu-şi fac treaba sau o fac prost...>. Vă rugăm să clarificaţi situaţia", a scris Pleşoianu.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat pe 7 septembrie că oamenii care ies în Piaţa Victoriei au rămas fără speranţă, iar aceasta se întâmplă din cauza unora care nu-şi fac treaba sau şi-o fac prost.

„Sunt un eurooptimist convins, sunt mândru că sunt european. România a făcut un progres enorm, în ce măsură ştim noi să profităm de această oportunitate, sunt o persoană pozitivă dar şi cu pretenţii ridicate şi nu sunt foarte mulţumit de modul în care România profită de apartenenţă. Il văd în sală pe domnul Nicula care e preşedinte ADRBI...Au fost nişte interese prin zonă să-l schimbe pe domnul Nicula de la Agenţia de Dezvoltare Regională şi se pare că au existat nişte discuţii, s-a făcut un audit...după care audit azi e suspendat POR, Programul Operaţional Regional din cauza faptului că unii de-ai noştri români sunt atât de ticăloşi şi iresponsabili să se joace cu asa ceva. 860 de milioane de euro din FEDER stau ca o sabie a lui Damocles deasupra noastră pentru că orice euro din cei 860 de milioane pe care nu-i atragem pâna la 31 decembrie sunt dezangajaţi şi pierduţi pentru totdeauna, e un act anti-naţional, din punctu meu de vedere e de CSAT. Cred că cei care îndrăznesc să facă asa ceva ar trebui să răspundă. Instituţiile care se ocupă cu relaţiile cu UE... de ce au ajuns atragerea fondurilor europene un calvar de nesuportat pentru că avem reglementări proaste nişte persoane plătite cu bani mulţi şi fără reglementări la autoritatea de audit care să-şi justifice prezenţa, vin şi mai dau nişte recomandări şi cei de la Autoritatea de implementare se chinuie să le implementeze şi aşa cu lipsa de profesionalism, aşa am ajuns cu o birocraţie mult peste admisibil. Oamenii care ies să se bată în Piaţa Victoriei din punctul meu sunt aceia care au rămas fără speranţă şi se întâmplă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau o fac prost... Aş ieşi si eu în Piaţa Victoriei", a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici