Un deputatul al minorităţii germane îi cere lui Dragnea să îşi ceară scuzesau să îşi prezinte demisia

Alesul minorităţilor Ovidiu Ganţ, reprezentatul FDGR în România, a cerut, în plenul de luni al Camerei Deputaţilor, ca Liviu Dragnea să vină la tribună şi să îşi ceară scuze faţă de minoritatea germană, iar în caz contrar să îşi dea demisia de la şefia Camerei.

1298 afișări
Imaginea articolului Un deputatul al minorităţii germane îi cere lui Dragnea să îşi ceară scuzesau să îşi prezinte demisia

Un deputatul al minorităţii germane îi cere lui Dragnea să îşi ceară scuzesau să îşi prezinte demisia

„Sunt reprezentatul minorităţii germane în Parlament, membru în FDGR. În ultima perioadă, organizaţia noastră a fost calomniată de către diverşi reprezentanţi ai PSD. Astăzi s-a atins însă culmea prin prestaţia preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Resimt cu maxim dezgust afirmaţiile preşedintelui Camerei Deputaţilor referitoare la prezumtive retrocedări către FDGR şi îi cer să vină la tribuna Parlamentului să dovedească ce a debitat. Aceste afirmaţii au fost infirmate inclusiv de Guvernul PSD prin Comisia naţională privind retrocedările către Curte şi comunităţi etnice. În consecinţă, dacă mai are o urmă de onoare, vine aici şi îşi cere scuze faţă de minoritatea germană şi Formul Democrat al Germanilor din România sau demisionează”, a declarat reprezentantul FDGR, Ovidiu Victor Glont, în plenul de luni Camerei Deputaţilor.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit luni, la şedinţa CEx PSD, cu două valize, după anunţul Rise Project că are date din Tel Drum găsite într-o valiză care nu au ajuns la DNA şi care îl vizează pe Klaus Iohannis.

"Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici. A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici. Ia uite, dosarul 01 achiziţia dosarului Raiffeisen. Retrocedări către forumul german a grupului etnic german. O3 promovarea procurorilor care i-au închis dosarelor. 04 declaraţii despre banii încasaţi din chirii. 05 închirierea căminului de bătrână de la forumul german. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea. Şi mai avem nişte stickuri", a declarat Liviu Dragnea, la intrare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici