Un fost premier PSD, ironii la adresa PNL, după vizita lui Orban şi Iohannis la gazoductul de la Caraş-Severin

Europarlamentarul Mihai Tudose, fost premier PSD, adresează ironii liderului liberal Ludovic Orban şi preşedintelui Iohannis pentru prezenţa la inaugurarea primei faze a construcţiei gazoductului BRUA.

3039 afișări
Imaginea articolului Un fost premier PSD, ironii la adresa PNL, după vizita lui Orban şi Iohannis la gazoductul de la Caraş-Severin

Un fost premier PSD, ironii la adresa PNL, după vizita lui Orban şi Iohannis la gazoductul de la Caraş-Severin

„Conducerea de partid şi de stat face azi o vizită de lucru la o staţie de comprimare a gazelor naturale în Caraş-Severin. Comprimarea de gaze e durerea ţării sub pacostea pandemiei?... Sau vor să evalueze dacă ţeava de gaze care iese din ţară e suficient de mare pentru a le asigura fuga de după vot?”, scrie Mihai Tudose pe Facebook. 
 
„Între timp, pe holurile spitalelor se fac văzute tot mai tragic rezultatele preocupării liberale cu privire la sănătate. Tot între timp, pe trotuare, în frig, se vând produsele de la ţară...
 
Aşa defazare din partea PNL.... e strigătoare la cer!!! (...)Tot ce le mai lipsea era combinaţia cu USR.
 
S-a suit scroafa (liberală) în copac şi e gata de orice compromis pentru a rămâne acolo.
 
Chiar aşa: pe ce ar jura oare “Guvernul meu” la instalare?... O dilemă de care românii îi vor scuti prin vot. Căci ei ştiu că până şi blajinul şi milostivul Sfânt Nicolae l-a pleznit pe ereticul Arie, în sinodul de la Niceea, într-un moment de cumpănă pentru unitatea bisericii...”, a comentat Tudose, fost premier şi ministru al Economiei. 
 
Premierul şi preşedintele au participat la Caraş-Severin, la un evenimentul dedicat finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I. Conducta de gaze BRUA (Bulgaria-România-Ungaria-Austria) – Faza I ar fi trebuit să fie gata anul trecut pe vremea asta, însă lucrările s-au încheiat cu câteva zile înainte de alegeri. 

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, în Caraş-Severin, că România şi-a îndeplinit obligaţiile pentru construcţia gazoductului BRUA, dar că mai sunt lucruri de făcut care depind de partanerii bulgari şi ungari.

Prezent la eveniment, preşedintele Klaus Iohannis a spus că România are atuuri veritabile pentru a deveni un important jucător în regiune pe piaţa gazelor.

 

Palma Sfântului Nicolae pe obrazul proastei guvernări Conducerea de partid şi de stat face azi o vizită de lucru la o...

Publicată de Mihai Tudose pe Sâmbătă, 28 noiembrie 2020

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici