Un important club din Timişoara va fi demolat. Dominic Fritz: A fost construit ilegal pe domeniul public

Primăria municipiului Timişoara a câştigat definitiv procesul împotriva clubului No Name, construit ilegal pe domeniul public, care urmează să fie demolat în urma deciziei instanţei.

1980 afișări
Imaginea articolului Un important club din Timişoara va fi demolat. Dominic Fritz: A fost construit ilegal pe domeniul public

Un important club din Timişoara va fi demolat. Dominic Fritz: A fost construit ilegal pe domeniul public

„Încă o victorie în instanţă împotriva celor care de ani de zile ocupă şi folosesc ilegal domeniul public al timişorenilor în interes personal. Avem aici un caz în care pe un teren al oraşului, ocupat abuziv, a fost construit şi a funcţionat bine-mersi un club. Fără ca nimeni să nu vadă nimic ani în şir. În timp ce antreprenorii corecţi şi-au dezvoltat afaceri plătind taxe, chirii şi operând la costuri normale, o clasă de privilegiaţi a pus mâna pe terenurile Timişoarei şi le-a folosit după bunul plac. Acum, rezolvăm şi problema concurenţei neloiale, dar şi recuperăm terenurile oraşului”, a declarat primarul USR Dominic Fritz.

SOLDADO a cerut, în 22 mai 2023, suspendarea dispoziţiei primarului Dominic Fritz, prin care s-au impus măsurile de demolare. În 13 iunie 2023, Primăria a câştigat în primă instanţă, iar miercuri, 11 octombrie 2023, a câştigat definitiv.

„Primarul USR a recuperat recent în justiţie alţi 6.425 mp din domeniul public al Timişoarei, ocupaţi ilegal de Terasa ”Boss”, ca şi 13.000 mp de pe malul Begăi folosiţi ilegal de Ştrandul Termal. A fost recuperată de asemenea o vilă istorică din Timişoara, furată în anii '90 de clanuri mafiote”, potrivit unui comunictat de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici