Un lider PNL anunţă că ar putea organiza proteste anti-Cîţu în Piaţa Victoriei

Liderul PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, spune că dacă premierul Florin Cîţu nu alocă fonduri şi primarilor din judeţul său atunci va protesta în Piaţa Victoriei: „O să fie ceva unic şi promit să fac lucrul acesta”.

768 afișări
Imaginea articolului Un lider PNL anunţă că ar putea organiza proteste anti-Cîţu în Piaţa Victoriei

Un lider PNL anunţă că ar putea organiza proteste anti-Ciţi în stradă

„Apropo de ceea ce se întâmplă zilele astea - un fel de alocare din fondul de rezervă. Primarii aşteaptă acest lucru. Anul trecut s-au făcut de trei ori alocări, domnilor primari? (...) Acum, într-adevăr, se pare că se va găsi o soluţie cu câteva zile înainte de Congres. Stimate coleg Florin Cîţu, să nu cumva să îţi permiţi să sari peste primarii din Dâmboviţa doar pentru că eu am avut curajul şi l-am susţinut pe Ludovic Orban, că în mine o să ai un adversar puternic, indiferent de cine te susţine”, a spus Virgil Guran, în discursul său ţinut la prezentarea moţiunii lui Ludovic Orban la PNL Teleorman.

El afirmă că primarii din judeţul Dâmboviţa i-au spus că vor protesta dacă nu vor primi alocări bugetare.

„Primarii mei mi-au spus că dacă se fac astfel de discriminări îşi strâng toţi alegătorii şi vin în faţa Guvernului. Dacă vrei să ai primari liberali în faţa Guvernului, fă acest lucru. Eu o să fiu în faţa lor, în faţa Guvernului şi o să fie ceva unic. Pentru prima dată în istoria Partidului Naţional Liberal, un senator şi primarii lui vin în faţa Guvernului. Şi promit că fac acest lucru! Dacă eu nu pot să îmi apăr oamenii şi să îi sprijin doar pentru faptul că am altă opţiune pentru preşedinţia partidului este foarte grav”, conchide Guran.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici