Un nou Centru Chirurgical Cardiovascular va fi construit la Târgu Mureş

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat joi o investiţie de peste 500 de milioane de lei pentru construirea unui nou Centru Chirurgical Cardiovascular al Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş

251 afișări
Imaginea articolului Un nou Centru Chirurgical Cardiovascular va fi construit la Târgu Mureş

Sursa foto: Facebook/Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă Prima a vizitat joi Institutului Inimii din Târgu Mureş, despre care spune că este „un loc special, unde zeci de mii de copii şi pacienţi de toate vârstele au primit o nouă şansă la viaţă”.

„Progresul activităţii medicale de aici este impresionant. I-am asigurat de toată susţinerea mea şi a Executivului în proiectul de extindere pe care îl derulează”, susţine premierul.

Acesta a spus că, recent, Guvernul a aprobat construirea unui nou Centru Chirurgical Cardiovascular al Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş. Investiţia, de peste 523 de milioane de lei, va fi asigurată din PNRR, va duce la creşterea cu peste 50% a capacităţii de a realiza intervenţii medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici