Un vechi europarlamentar PSD anunţă retragerea candidaturii sale pentru un nou mandat în PE

Europarlamentarul PSD Victor Boştinaru anunţă că a decis să îşi retragă candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European, „în urma unei evaluări personale şi a discuţiilor cu familia”.

1745 afișări
Imaginea articolului Un vechi europarlamentar PSD anunţă retragerea candidaturii sale pentru un nou mandat în PE

Europarlamentarul Victor Boştinaru anunţă retragerea candidaturii sale pentru un nou mandat în PE

„În urma unei evaluări personale şi a discuţiilor cu familia mea, care a plătit cel mai mare preţ pentru aceşti ani de plecări continue, am ajuns la concluzia că este momentul să anunţ retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat în Parlamentul European. Aceşti 12 ani mi-au dat posibilitatea să servesc cu onestitate şi pasiune interesele europene ale ţării mele şi să constat că românii pot face performanţă într-un mediu concurenţial, precum cel din Parlamentul European”, scrie europarlamentarul PSD pe Facebook.

Europarlamentarul mai scrie că crede cu sinceritate că a realizat lucruri care vor dăinui, iar pentru acest aspect mulţumeşte PSD, dar mai presus de orice tuturor românilor pentru că i-au oferit oportunitatea să-i reprezinte.

Lista PSD pentru alegerile europarlamentare urmează să fie validată în perioada următoare, după ce a fost amânată când Liviu Dragnea s-a internat în spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici