Ungureanu: ARD, chiar dacă e istorie din punct de vedere juridic, e reală ca proiect politic

Preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat, vineri, că ARD, "chiar dacă e istorie din punct de vedere juridic, e reală ca proiect politic" şi speră că, "indiferent cine va câştiga preşedinţia PDL, să înţeleagă că unitatea dreptei e esenţială".

143 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: ARD, chiar dacă e istorie din punct de vedere juridic, e reală ca proiect politic

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Prezent la Arad pentru inaugurarea cabinetului senatorial, aflat în clădirea în care îşi are sediul şi PDL, Mihai-Răzvan Ungureanu, preşedinte al FC, a declarat că, în continuare, crede în unitatea dreptei şi necesitatea unei voci unice a dreptei.

"Sigla din spatele meu (ARD - n.r.) nu e nostalgie, e o necesitate politică (...) E un simbol în care în continuare cred şi nimic din ce am spus după alegerile din 9 decembrie nu retractez. Cred în unitatea dreptei, cred că este nevoie de o voce unică a dreptei, de coerenţă în opoziţie, în proiectul numit România Europeană", a spus Ungureanu.

Preşedintele Forţei Civice a adăugat că "ARD, chiar dacă e istorie din punct de vedere juridic, e reală ca proiect politic".

"Nimic din ceea ce am agreat principial, la sfârşitul verii anului trecut, nu a fost denunţat, nu a fost rupt", a spus senatorul.

Ungureanu şi-a mai exprimat speranţa că viitorul preşedinte al PDL va colabora pentru unitatea dreptei.

"Indiferent cineva va câştiga preşedinţia PDL, să înţeleagă că unitatea dreptei e esenţială", a afirmat Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici