Ungureanu: Cel mai probabil, voi candida pentru un colegiu de deputat

Mihai Răzvan Ungureanu, noul preşedinte al partidului Forţa Civică, a declarat, vineri, că cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un colegiu de deputat, arătând că Iaşiul, oraşul său natal, este cel mai atrăgător ca proiect politic.

339 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Cel mai probabil, voi candida pentru un colegiu de deputat

Ungureanu: Cel mai probabil, voi candida pentru un colegiu de deputat (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Cel mai probabil voi candida pentru un colegiu pentru un loc de deputat. Vom vedea dacă la Iaşi, evident că oraşul meu natal este cel mai atrăgător ca proiect politic, dar sunt foarte multe considerente pe care trebuie să le iau în calcul", a precizat Ungureanu.

El a spus că în momentul de faţă partidul Forţa Civică este în negocieri cu PDL şi PNŢCD, partidele abilitate să facă parte din alianţa de dreapta.

"În momentul de faţă suntem în negocieri cu două partide care sunt abilitate să facă parte din alianţă, PDL şi PNŢCD, iar gândul nostru este acela de a construi platforma de dreapta, necum de a merge separat la alegerile din 9 decembrie", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a spus că speră ca această alianţă să participe nu numai alegerile din 9 decembrie, ci şi la alegerile europarlamentare, prezidenţiale, până în 2016 cel puţin.

Ungureanu a adăugat că negocierile PDL şi PNŢCD vor fi finalizate al sfârşitul săptămânii viitoare.

Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales, vineri, preşedinte al partidului Forţa Civică.

Celelalte funcţii ale formaţiunii revin următorilor: Adrian Iuraşcu - prim-vicepreşedinte, Ştefan Pirpiliu - secretar general, Ion Bazac, Dan Liga, Doru Mărieş, Dan Cristian Popescu, Marian Săniuţă, Gabriel Biriş, Florin Bolchiş, Radu Botezatu, Sergiu Fendrihan, Daniel Ionaşcu, Ioan Mircea Hâncu, Adrian Semcu, Smaranda Vornicu - vicepreşedinţi, Gheorghe Moisescu şi Valentin Suvar - secretari generali adjuncţi, Despina Munteanu şi Denis Soare - secretari executivi, Sorin Pârcălabu - trezorier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici