Ungureanu: E nevoie de mai multă inteligenţă la problemele MAI. Vechea generaţie să lucreze cu tinerii

Reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) trebuie să dovedească mai multă inteligenţă decât până în prezent pentru rezolvarea problemelor noi, iar vechile generaţii din minister trebuie să încheie cu tinerii o "reconciliere" fără revoluţie, a afirmat premierul Mihai Ungureanu.

750 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: E nevoie de mai multă inteligenţă la problemele MAI. Vechea generaţie să lucreze cu tinerii

Ungureanu: E nevoie de mai multă inteligenţă la problemele MAI. Vechea generaţie să lucreze cu tinerii (Imagine: Marius Dumbraveanu/Medifax foto)

"Nu trăim vremuri uşoare şi nici nu cred că există cineva care să poată spune că, la vreme de criză şi în situaţii politice internaţionale destul de fluide, nu există provocări, situaţii cărora un minister de mărimea şi importanţa acestei instituţii nu le poate şi nu trebuie să le facă faţă. Adaptare permanentă, abilitate de previzionare şi, nu în ultimul rând, creativitate managerială, pentru că la probleme vechi nu cred că trebuie găsite soluţii vechi, iar la probleme noi trebuie să fim mult, mult mai inteligenţi decât până acum", a spus Ungureanu, prezent marţi la şedinţa de bilanţ a Ministerului Administraţiei şi Internelor.

El a arătat că speră ca blocajul politic extern pentru aderarea României la Schengen să fie depăşit cât mai rapid şi ca "vechile" generaţii să poată colabora cu tinerii angajaţi.

"Am convingerea că între tradiţie şi avangardă există reconciliere fără revoluţie. Cred că vechile generaţii din rândul celor care sunt astăzi în activitate, cu mai multă experienţă în virtutea vârstei, şi generaţiile mai tinere, cu ambiţie şi entuziasm, pot crea împreună frontul de care este nevoie pentru a înainta în războiul cu evaziunea fiscală, cu nerespectarea legii, cu lipsa de ordine", a spus Ungureanu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici