Ungureanu îi vrea în Cabinet pe Orban, Diaconescu şi Predoiu, pentru că sunt "tehnicieni excepţionali"

Premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, marţi, la Parlament, răspunzând unei întrebări, că îi doreşte în Cabinetul său pe Leonard Orban, Cristian Diaconescu şi Cătălin Predoiu, pentru că aceştia sunt tehnicieni excepţionali.

333 afișări
Imaginea articolului Ungureanu îi vrea în Cabinet pe Orban, Diaconescu şi Predoiu, pentru că sunt "tehnicieni excepţionali"

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Şi Diaconescu şi Orban şi Predoiu sunt tehnicieni excepţionali", a afirmat Ungureanu.

Întrebat dacă va avea întâlniri cu partidele de opoziţie, Ungureanu a răspuns: "Întâlnirile cu partidele de opoziţie sunt absolut normale. Am menţionat în discursul de ieri de la desemnare acest lucru".

"Deocamdată mă gândesc la ce am de făcut în calendarul acestei zile", a adăugat Ungureanu.

Mihai Răzvan Ungureanu a făcut aceste declaraţii la ieşirea din biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, unde a fost prezent şi preşedintele PSD Emil Boc.

Orban, Diaconescu şi Predoiu ar urma să îşi menţionă, în viitorul Cabinet Ungureanu, portofoliile gestionate în Cabinetul Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici