Ungureanu începe marţi dimineaţă consultările cu partidele din coaliţie pentru formarea Cabinetului

Premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, că va începe marţi dimineaţă discuţiile cu partidele din coaliţie în vederea elaborării programului de guvernare şi a formării Cabinetului.

248 afișări
Imaginea articolului Ungureanu începe marţi dimineaţă consultările cu partidele din coaliţie pentru formarea Cabinetului

Ungureanu începe marţi dimineaţă consultările cu partidele din coaliţie pentru formarea Cabinetului (Imagine: RAul Stef/Mediafax Foto)

"Guvernul pe care îl voi forma are nevoie de sprijin parlamentar ferm, are nevoie de încrederea cetăţenilor României, are nevoie de o direcţie care nu poate veni decât dintr-o viziune politică", a spus el.

El a adăugat că opţiunile sale ideologice au fost întotdeauna de dreapta.

"Primul meu obiectiv este formarea rapidă a unui guvern, conştient fiind de efectele negative ale oricărei forme de provizorat asupra administrării ţării. În acest sens, am în vedere discuţii cu partidele din coaliţie în vederea elaborării programului de guvernare şi a identificării formulei optime de cabinet. Aceste discuţii vor începe mâine dimineaţă", a spus Ungureanu.

El a menţionat că are în vedere şi întrevederi cu liderii opoziţiei.

"Am în vedere informarea reciprocă relativ la intenţii şi obiective pe termen scurt şi mediu, identificarea temelor de interes naţional acolo unde voinţa politică trebuie să se manifeste transpartinic", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici