Ungureanu: Ne vom uni, vom câştiga în toamnă şi vom arăta viitorul în 2014, stăm împreună totdeauna

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu le-a spus, joi seară, participanţilor la mitingul anti-USL, că toţi cei prezenţi la această manifestaţie - partide, ONG-uri, societate civilă - se vor uni pentru a câştiga alegerile din această toamnă, dar şi pe cele din 2014.

393 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Ne vom uni, vom câştiga în toamnă şi vom arăta viitorul în 2014, stăm împreună totdeauna

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Ne vom uni, vom câştiga în toamnă, iar în 2014 le vom arăta tuturor că această ţară are de fapt viitorul de care are nevoie. Tot împreună vom fi de acum încolo pentru toţi anii care vin. Nu ne despărţim, stăm împreună întotdeauna", a spus Ungureanu, precizând că este vorba despre o uniune între partide şi societate civilă şi cetăţeni.

"Veţi merge acasă, spuneţi-le tuturor (...) că această ţară se mişcă, că această ţară nu vrea să mai tacă, nu pregetaţi, vorbiţi tuturora şi spuneţi-le că de acum încolo vocea noastră în protest trebuie să se audă", a mai susţinut Ungureanu.

El i-a îndemnat pe cei prezenţi să le scrie parlamentarilor, dar şi să picheteze Parlamentul în ziua de vineri, când va avea loc votul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

"Înecaţi-i în scrisori şi mail-uri să înveţe că puterea lor nu ţine de scaunul pe care îl ocupă, nu au primit scaunul de parlamentar moştenire de la părinţi", a îndemnat fostul premier.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici