Ungureanu: Nu am nicio reţinere să remaniez orice ministru care nu se ridică la nivelul exigenţelor

Premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, că nu va avea nicio reţinere să remanieze orice ministru care nu se va ridica la nivelul exigenţelor publice şi la nivelul exigenţelor sale.

351 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Nu am nicio reţinere să remaniez orice ministru care nu se ridică la nivelul exigenţelor

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Nu am nicio reţinere în a remania orice mininistru care nu se ridică la nivelul exigenţelor publice şi ale mele", a afirmat Ungureanu.

El a spus că miniştrii sunt foarte tineri, iar cu unii dintre ei a avut plăcerea să lucreze.

"Au studii în străinătate, nu pornesc de la considerentul că vreunul nu ştie cum arată lumea şi în afara graniţelor ţării", a declarat Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici