Ungureanu: Simt o aşteptare din partea populaţiei, ea se va structura într-un fel

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, marţi seara, că simte o aşteptare din partea populaţiei şi că această aşteptare se va "structura" la un moment dat, dar că mai întâi are nevoie să înregistreze performanţe la conducerea Guvernului.

505 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Simt o aşteptare din partea populaţiei, ea se va structura într-un fel

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a arătat că simte vocea celor dezamăgiţi şi care nu se mai prezintă la alegeri pentru a-şi exercita dreptul de vot.

"Simt această aşteptare, vine spre mine pe diferite canalele. Sunt în teritoriu, sunt în Bucureşti, mă întâlnesc cu prietenii, primesc telefoane, am dialoguri, simt această aşteptare. Ea se va structura într-un fel, dar mai are nevoie de un ingredient care este necesar şi acesta este recunoaşterea succesului în materie de administrare. Ori succesul în materie de administrare nu se instalează la două luni de la învestirea în funcţie, mai are nevoie de cel puţin o lună şi acesta este motivul pentru care doresc să merg în Parlament şi sper ca distinşii membri ai corpului legislativ să accepte şi să spun ce am reuşit să fac. Atunci probabil apare turnesolul acestei acţiuni", a spus Ungureanu, la Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici