Unirea de la Strehaia: Filiala AUR Strehaia s-a alăturat PNL

Preşedintele AUR Strehaia, Dan Molea, împreună cu membrii organizaţiei, s-au alăturat organizaţiei PNL Strehaia, anunţă deputatul liberal Virgil Popescu.

458 afișări
Imaginea articolului Unirea de la Strehaia: Filiala AUR Strehaia s-a alăturat PNL

Unirea de la Strehaia: Filiala AUR Strehaia s-a alăturat PNL

„Echipa liberală de la Strehaia este de astăzi mult mai puternică! Preşedintele AUR Strehaia Dan Molea împreună cu membrii organizaţiei s-au alăturat organizaţiei PNL Strehaia, după ce s-au convins că AUR nu este un partid serios, care să vrea binele cetăţenilor! Dan Molea îşi doreşte foarte mult să dezvolte oraşul Strehaia şi a acceptat provocarea de a fi candidatul la primărie la alegerile de anul acesta”, scrie Virgil Popescu pe Facebook.

El spune că Dan Molea va avea va avea parte de toată susţinerea din partea sa şi a echipei PNL Mehedinţi.

„Dar până la alegeri liberalii de Strehaia îl vor soma pe edil să îşi facă treaba, pentru că oraşul pierde oportunităţi importante de dezvoltare! Mă bucur că domnul Molea şi-a dat seama că AUR este un partid toxic. În plus, AUR Mehedinţi este de fapt o anexă a PSD-ului, <un PSD mai mic>, cu 3 <facţiuni>, respectiv Chircu – PSD Aladin Georgescu, Ganţu – PSD Marius Screciu şi Folescu, care de fapt este în continuare deputat PSD. Aşa că am încredere că mehedinţenii şi cetăţenii din Strehaia nu se vor lăsa păcăliţi de aceste ”tactici”, ci vor alege PNL, pentru că PSD înseamnă stagnare”, încheie Popescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
popescu,
molea,
strehaia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici