UNPR a anunţat excluderea din partid a patru parlamentari care au votat moţiunea de cenzură

UNPR a anunţat, marţi, excluderea din partid a parlamentarilor care au votat moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, aceştia fiind Eugenia Barna, Tudor Ciuhodaru, Adrian Mocanu şi Ioan Munteanu.

39 afișări
Imaginea articolului UNPR a anunţat excluderea din partid a patru parlamentari care au votat moţiunea de cenzură

UNPR a anunţat excluderea din partid a patru parlamentari care au votat moţiunea de cenzură (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Biroul Politic Permanent Naţional al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, întrunit marţi, 15 iunie 2010, la Palatul Parlamentului, a decis, prin vot, excluderea din partid a parlamentarilor care au votat moţiunea de cenzură iniţiată de PSD", informează un comunicat de presă al formaţiunii.

Parlamentarii excluşi din UNPR sunt deputaţii Eugenia Barna, Tudor Ciuhodaru, Adrian Mocanu şi Ioan Munteanu.

Moţiunea de cenzură a PSD a fost respinsă la Parlament, întrunind doar 228 de voturi "pentru", în condiţiile în care, pentru a fi adoptată, ar fi fost nevoie de 236 de voturi. 197 de voturi au fost "împotriva" moţiunii, iar trei voturi au fost anulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici