UNPR îşi lansează vineri candidaţii pentru Bucureşti. Onţanu: La Capitală va fi un candidat valabil

UNPR îşi va anunţa vineri, la ora 18.00, la Palatul Copiilor, candidaţii pentru Primăria Capitalei şi pentru sectoare, a precizat, miercuri, secretarul general al UNPR, Nicolae Onţanu.

359 afișări
Imaginea articolului UNPR îşi lansează vineri candidaţii pentru Bucureşti. Onţanu: La Capitală va fi un candidat valabil

UNPR îşi lansează vineri candidaţii pentru Bucureşti. Onţanu: La Capitală va fi un candidat valabil (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Onţanu a spus, într-o conferinţă de presă, că UNPR va avea un candidat la Primăria Capitalei şi că acesta va fi "un candidat valabil", dar nu a precizat numele acestuia.

Neculai Onţanu a arătat că el este cu siguranţă candidatul UNPR pentru Primăria Sectorului 2 şi că acest lucru rămâne definitiv.

Vineri, PDL a anunţat că sâmbătă urma să fie semnat protocolul între PDL, UNPR, PNŢCD şi PER pentru înfiinţarea în Capitală a "Mişcării pentru Noul Bucureşti".

Tot vineri, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat din partea USL, în condiţiile în care el era candidatul UNPR şi şeful campaniei electorale pe Bucureşti a PDL-UNPR.

Sâmbătă dimineaţă, PDL a anunţat că semnarea protocolului cu UNPR, PNŢCD şi PER în Capitală se amână. Ulterior, la propunerea Elenei Udrea, PDL Bucureşti a decis ca partidul să se prezinte în alegerile locale din Bucureşti pe liste proprii şi cu candidaţi proprii.

În aceeaşi zi, UNPR a anunţat că a luat decizia de a avea la Bucureşti candidaţi proprii pentru fiecare primărie de sector, ca urmare a ultimelor evoluţii de pe scena politică din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici