UNPR şi-a sfinţit noul sediu, situat lângă cel al PSD

UNPR şi-a sfinţit, marţi, sediul central, aflat lângă sediul PSD din Şoseaua Kiseleff, doi preoţi oficiind sfeştania, la care au asistat principalii lideri ai formaţiunii.

269 afișări
Imaginea articolului UNPR şi-a sfinţit noul sediu, situat lângă cel al PSD

UNPR şi-a sfinţit noul sediu, situat lângă cel al PSD (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Doi preoţi au oficiat sfeştania, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional al UNPR, la noul sediu al partidului.

Adunaţi în curtea care se învecinează cu sediul PSD, Marian Sârbu, Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu, Neculai Onţanu, Şerban Mihăilescu şi alţi lideri ai partidului au asistat la slujbă.

Preoţii au tămâiat încăperile sediului, au sfinţit apa şi au stropit cu ea zidurile interioare şi exterioare ale clădirii.

După slujbă, preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a spus că toţi românii se simt mai puternici când se gândesc la Dumnezeu.

"În momente grele trebuie să ne unim şi să fim solidari pentru a depăşi această criză. În clipe dificile, românii au ştiut întodeauna să fie uniţi. Nimeni nu trebuie să se bucure sau să tropăie că ţara trece prin momente dificile. Bărbaţii adevăraţi de stat se adună împreună şi conlucrează pentru depăşirea crizei şi pentru interesul naţional", a afirmat el.

Secretarul general al UNPR, Neculai Onţanu, a apreciat că munca partidului va fi mai "rodnică" după sfinţirea sediului.

"Sfinţirea este o mare binefacere, care ne îndeamnă să răspundem la ceea ce aşteaptă românii de la noi", a mai spus el, înainte ca liderii UNPR să se mai închine o dată în faţa preoţilor şi să urce la şedinţa BPN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici