UPSC solicită AVAS informaţii despre vânzarea SC Prelucrarea Cărnii Splai SA

UPSC solicită AVAS o serie de informaţii legate de preţul acţiunilor SC Prelucrarea Cărnii Splai SA Bucureşti şi, de asemenea, despre prevederile din caietul de sarcini şi despre ofertanţii licitaţiei de vânzare a acestei societăţi.

4 afișări
Imaginea articolului UPSC solicită AVAS informaţii despre vânzarea SC Prelucrarea Cărnii Splai SA

UPSC solicită AVAS informaţii despre vânzarea SC Prelucrarea Cărnii Splai SA

UPSC precizează, într-un comunicat remis miercuri, că a adresat AVAS, în baza Legii 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public, întrebări în legătură cu vânzarea societăţii Splai S.A.

UPSC solicită AVAS să precizeze argumentele care au dus la stabilirea preţului de 9,25 de lei/acţiune pentru vânzarea societăţii, cine a efectuat expertiza pentru stabilirea preţului societăţii, dacă s-a efectuat o expertiză independentă asupra proprietăţii societăţii.

De asemenea, Uniunea condusă de Ioan Talpeş vrea să ştie ce prevede caietul de sarcini pentru licitaţie, cine face parte din comisia de evaluare a ofertanţilor, cine se regăseşte pe lista ofertanţilor pentru societate şi dacă există clauze care impun câştigătorului licitaţiei să nu schimbe destinaţia terenului aflat în proprietatea societăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici