Florin Cîţu, precizări despre urmările grevei de la Metrou. Prejudiciul creat va fi acoperit de participanţii la protest

  • Premierul Florin Cîţu anunţă că prejudiciul creat în urma grevei de vineri de la metrou va fi acoperit de participanţii la protest.
  • Şeful Guvernului spune că participanţilor li se va reduce salariul cu o zi.
3337 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, precizări despre urmările grevei de la Metrou. Prejudiciul creat va fi acoperit de participanţii la protest

Prim-ministrul a declarat că prejudiciul creat în urma grevei de la metrou va fi recuperat în totalitate de la participanţii la protest. Conducerea Metrorex va stabili cine a participat şi va dispune reducerea salariilor, a precizat Florin Cîţu.

„Nimeni nu este mai presus de lege! Şi ca să mă asigur, acestea sunt măsurile pe care le impun, ca urmare a acţiunii ilegale de la metrou, condusă de fostul deputat PSD, Ion Rădoi: recuperarea prejudiciului la nivelul societăţii comerciale şi imputarea sumei stabilite ca prejudiciu celor care se fac vinovaţi; constituirea Metrorex ca parte civilă în evantualele procese de recuperare a daunelor; Metrorex va stabili clar cine a participat la acţiunea ilegală şi va reduce salariul acestora cu o zi”, a anunţat premierul, pe Facebook.

Florin Cîţu a mai spus că sesizările penale au fost deja făcute.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici