USL L-A PROPUS PE VICTOR PONTA PREMIER

Liderul PNL Crin Antonescu a precizat că USL i-a prezentat preşedintelui Traian Băsescu propunerea ca Victor Ponta să fie desemnat premier, iar şeful statului a luat act de aceasta. "Grupurile parlamentare ale USL, respectiv PSD, PNL şi PC consideră că în situaţia politică survenită după căderea prin moţiune de cenzură a Guvernului Ungureanu, practic, nu mai avem o majoritate parlamentară, aşa cum era până acum aşazată, iar cel mai mare grup politic capabil să constituie o majoritate şi să susţină un guvern este grupul nostru", a spus Antonescu.

1603 afișări
Imaginea articolului USL L-A PROPUS PE VICTOR PONTA PREMIER

USL L-A PROPUS PE VICTOR PONTA PREMIER (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Preşedintele PNL a mai anunţat că USL i-a propus preşedintelui Traian Băsescu ca Victor Ponta să fie investit cu mandatul de premier desemnat.

Antonescu a spus că preşedintele Băsescu a luat act de această propunere.

Liderul PNL a precizat că şeful statului a spus că va comunica decizia sa la sfârşitul întregului tur de negocieri de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici