USL şi-ar fi plătit protestatarii. Mihai Voicu: Aducerea oamenilor la miting pe bani nu este o practică a PNL - VIDEO

Un film postat pe youtube arată imagini de la mitingul USL de joi, de la Arcul de Triumf din Capitală, în care o persoană împarte câte 50 de lei câtorva manifestanţi, după ce le caută numele pe o listă. Pe clipboardul ţinut în mână de cel care împarte banii se pot observa siglele PSD şi PNL.

516 afișări
Imaginea articolului USL şi-ar fi plătit protestatarii. Mihai Voicu: Aducerea oamenilor la miting pe bani nu este o practică a PNL - VIDEO

USL şi-ar fi plătit protestatarii. Mihai Voicu: Aducerea oamenilor la miting pe bani nu este o practică a PNL - VIDEO

Filmul a fost postat pe youtube astăzi, de un utilizator care nu a mai încărcat nici un alt film pe acest canal de comunicare.

Mihai Voicu, vicepreşedintele PNL, a declarat pentru Gândul că aducerea oamenilor la miting, pe bani, nu este o practică a PNL şi că i se pare ilogic ca cineva să procedeze astfel cu nişte oameni care sunt membri de partid. El a declarat că nu a văzut filmul, dar că "este foarte uşor şi de regizat, este foarte uşor şi să fie o întâmplare".

"Niciodată nu am făcut aşa ceva, nu are nici o legătură cu practica noastră de partid. Sunt membrii noştri, este ridicol, ei vin pe bază de voluntariat. Avem suficienţi membri de partid ca să nu fie nevoie să apelăm la a plăti 400-500 de oameni să vină la Bucureşti", a spus Voicu pentru Gândul.

La mitingul USL de joi au participat aproape 10.000 de persoane, aduse de PSD şi PNL din toată ţara. În jur de 2.000 de participanţi au plecat în marş către Piaţa Universităţii, blocând carosabilul şi Piaţa Victoriei. Pentru că acest lucru nu era aprobat în autorizaţia de miting de la Primărie, Jandarmeria a anunţat că organizatorii mitingului, adică PNL, vor fi sancţionaţi cu amendă penală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici