USR: Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României

Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României - este mesajul postat de liderii USR pe pagina de Facebook a formaţiunii: „PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere”.

2851 afișări
Imaginea articolului USR: Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere. Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor”, arată o postare a USR pe Facebook.

Potrivit sursei citate, USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern şi un program de guvernare, „pentru că PNL şi PSD au fugit de responsabilitate şi nu au avut curajul să vină cu propuneri”.

„USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată ţara din criză”, conchid liderii USR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici