USR, despre podul de la Brăila: Grindeanu e foarte mândru că încalcă cu bună-ştiinţă legea

USR transmite că ministrul PSD Sorin Grindeanu încalcă cu bună-ştiinţă legea pentru că a deschis circulaţia pe podul de la Brăila, deşi acest proiect nu a fost recepţionat de Ministerul Transporturilor şi are grave probleme de calitate.

670 afișări
Imaginea articolului USR, despre podul de la Brăila: Grindeanu e foarte mândru că încalcă cu bună-ştiinţă legea

USR, despre podul de la Brăila: Grindeanu e foarte mândru că încalcă cu bună-ştiinţă legea

„Ministrul PSD al Transporturilor a deschis pe repede înainte un pod de 500 de milioane de euro nefinalizat, cu lucrări restante, de calitate îndoielnică. Doar ca să îşi facă poză cu panglica. De când s-a deschis podul de la Brăila, au apărut: infiltraţii repetate în blocurile de ancoraj, şuruburi nestrânse la parapetele de protecţie, asfalt necorespunzător care trebuie refăcut din temelii”, potrivit unui comunicat de presă.

USR arată că Legea 10/1995 privind calitatea în construcţii este foarte clară şi spune că „darea în folosinţă a construcţiei se face numai după admiterea recepţiei la terminarea lucrărilor”.

„Ministrul Sorin Grindeanu se mândreşte public că încalcă această lege, pentru că a dat drumul circulaţiei fără recepţie. Avem săptămâna şi stricăciunea la podul de la Brăila. Iar PSD-iştii, ca nişte mici oameni de stat, caută ţapi ispăşitori pe care să îi arunce sub autobuz. Zero asumare. Săptămâna asta a crăpat asfaltul până la hidroizolaţie la câteva zile de la reparaţie. Replica lui Mihai Tudose, politicianul care se tot laudă cu acest pod: nu e treaba statului. Ba este treaba statului. Adică a PSD-istului Sorin Grindeanu, coleg de partid cu Tudose. PSD la transporturi înseamnă gargară la televizor, în timp ce lucrările la pod nu sunt finalizate, defectele tot ies la iveală, iar drumul de legătură spre Jijila şi capătul celui de la Brăila nu sunt încă deschise traficului”, spune Horaţiu Cosma, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

USR cere remedierea de urgenţă a tuturor defectelor şi recepţionarea conform legii a podului de la Brăila.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici