USR nu ştie dacă va vota sau nu Guvernul Cîţu: Stabilitatea ţării e mai importantă ca anticipatele

Dan Barna a anunţat că USR nu a luat încă o decizie privind votul de învestire a Guvernului Cîţu. Liderul partidului a precizat că USR aşteaptă decizia CCR privind ordonanţa de urgenţă pe alegerile anticipate, după sesizarea Avocatului Poporului a actului normativ.

148 afișări
Imaginea articolului USR nu ştie dacă va vota sau nu Guvernul Cîţu: Stabilitatea ţării e mai importantă ca anticipatele

USR nu ştie dacă va vota sau nu Guvernul Cîţu. Stabilitatea ţării e mai importantă ca anticipatele

„Depinde foarte mult de decizia Curţii Constituţionale, pe care o aşteptăm joi dimineaţă, pentru că în funcţie de acea decizie vom vedea dacă sunt posibile alegerile anticipate sau nu. Noi nu excludem nici un vot pentru învestirea Guvernului Cîţu, vom vedea care e şi poziţia celorlalte partide şi a PNL, care până la acel moment, probabil, va avea o poziţie clară dacă susţine sau nu acest guvern. Din punctul nostru de vedere, miza stabilităţii este una foarte importantă, mai ales în perspectiva unei posibile crize pe sănătate”, a afirmat Dan Barna, prezent sâmbătă la evenimentul de lansare a candidatul Alianţei USR-PLUS la Primăria Chiajna.

El a adăugat că USR va aştepta decizia CCR şi apoi va vedea dacă se intră sau nu într-o logică a anticipatelor.

„În momentul de faţă aşteptăm joi o decizie a Curţii Constituţionale, aşteptăm apoi un vot asupra guvernului Cîţu care vine în faţa Parlamentului, în funcţie de rezultatul acelui vot vom putea discuta dacă intrăm într-o logică de anticipate sau intrăm într-o logică de stabilitate şi de a avea guvern investit”, a conchis Barna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici