USR-PLUS a amânat strângerea de semnături pentru prezidenţiabilul Dan Barna. Urmează negocieri

Alianţa USR-PLUS a amânat lansarea campaniei de strângere de semnături pentru candidatul la prezidenţiale, Dan Barna. Decizia vine în contextul în care USR-PLUS a adoptat Protocolul alianţei politice sâmbătă seară, însă fiecare partid a venit cu condiţii care urmează să fie negociate.

2220 afișări
Imaginea articolului USR-PLUS a amânat strângerea de semnături pentru prezidenţiabilul Dan Barna. Urmează negocieri

USR-PLUS a amânat strângerea de semnături pentru prezidenţiabilul Dan Barna, Urmează negocieri

Startul campaniei de strângere de semnături pentru prezidenţiabilul Dan Barna trebuia să aibă loc duminică, începând cu ora 11:00.

Evenimentul a fost amânat din cauza negocierilor care urmează să aibă loc între partidul condus de Dan Barna şi cel condus de Dacian Cioloş, pe tema protocolului de colaborare al alianţei.

USR-PLUS au doptat, sâmbătă seară, Protocolul de alianţă politică.

Potrivit unor surse din interior, Dan Barna şi 50% din partidul pe care îl conduce susţineau adoptarea unui Protocol de alianţă electorală, în timp ce aproape 48% au votat pentru încheierea unui Protocol de alianţă politică cu PLUS. 2% s-au abţinut de la vot.

Taguri:
usr,
plus,
prezidenţiale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici