USR PLUS îşi alege noul preşedinte. Rezultatul va fi anunţat vineri seară

  • Vineri seară se încheie cel de-al doilea tur al alegerilor interne pentru desemnarea preşedintelui USR PLUS.
  • După primul tur al alegerilor interne, au rămas în competiţie Dacian Cioloş şi Dan Barna.
  • În cursa pentru preşedinţia USR PLUS s-a înscris şi Irineu Durău, care a obţinut în primul tur doar 10,1% din voturi.
796 afișări
Imaginea articolului USR PLUS îşi alege noul preşedinte. Rezultatul va fi anunţat vineri seară

USR PLUS îşi alege noul preşedinte. Rezultatul va fi anunţat vineri seară

În primul tur al alegerilor interne din USR PLUS au votat 74,4% din totalul membrilor cu drept de vot, respectiv 44,114 membri. Dacian Cioloş a obţinut 46% din voturi, în timp ce Dan Barna a obţinut 43,9% din voturi.

Rezultatul scrutinului online va fi validat în cadrul Congresului USR PLUS, care va avea loc în 2 şi 3 octombrie, la Romexpo. La Congres, care se va desfăşura în sistem hibrid, vor putea participa fizic doar persoane vaccinate.

Potrivit unui comunicat USR PLUS, în sală vor fi maximum 150 de persoane simultan, cei 1200 de delegaţi care vor vota la Congres fiind împărţiţi pe fluxuri orare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici