USR PLUS nu participă la şedinţa de guvern. Iulian Bulai îl trimite pe Florin Cîţu la Vama Veche

  • Reprezentanţii USR PLUS au anunţat, vineri, că nu vor participa la şedinţa de guvern de la ora 16.00 şi spun că Florin Cîţu nu mai are legitimitate pentru ocuparea funcţiei de prim-ministru.
  • Iulian Bulai îi cere scuze lui Cîţu pentru că a crezut în el şi îi transmite, că vremea e încă bună, la mare.
1116 afișări
Imaginea articolului USR PLUS nu participă la şedinţa de guvern. Iulian Bulai îl trimite pe Florin Cîţu la Vama Veche

USR PLUS nu participă la şedinţa de guvern. Iulian Bulai îl trimite pe Florin Cîţu la Vama Veche

USR PLUS a anunţat că nu va participa la şedinţa de guvern de la ora 16.00, când Florin Cîţu „vrea să adopte marele plan de furt din bani publici - PNDL 3”.

„Florin Cîţu nu mai are legitimitatea de a ocupa funcţia de prim-ministru, nici de a conduce şedinţele de guvern. În forma actuală, PNDL 3 nu este cu nimic diferit de programul de îmbogăţit baronii creat de Liviu Dragnea. PNDL 3 înseamnă sărăcie pentru comunităţi şi hoţie. Înseamnă achiziţii la preţuri supraevaluate, înseamnă becuri de 2.000 de euro în cătune şi toalete pentru şcoli de 80.000 de euro în Teleorman. Înseamnă 50 miliarde de lei pentru a umple conturile baronilor. Nu pentru a primit votul PNL în decembrie. Nu adoptaţi marele jaf naţional”, spun cei de la USR PLUS.

În acest context, Iulian Bulai, deputat USR PLUS, scrie, pe Facebook, că acestea sunt „ultimele ore ale premierului Cîţu” şi că jumătate din liberali vor vota moţiunea.

„Va pleca oricum - fie retras de PNL în curând, fie prin moţiune de cenzură. USRPLUS nu îl mai poate accepta prim ministru. Nu este parolist, minte şi se comportă haotic. AUR şi PSD ar vota acum moţiune de cenzură împotriva lui. Jumătate din PNL va vota moţiunea de cenzură împotriva lui. În decembrie credeam că e om de stat. Am greşit. Nu a fost omul reformelor şi al modernizării României. A fost omul baronilor galbeni, al mizelor mici, al şpăgilor PNDL. Un hipster cu păr lung, dar lipsit de viziune şi patos reformator, slab din punct de vedere politic, un politician care nu-şi aparţine şi care a ratat şansa de a reforma şi România şi PNL. Florin Cîţu este acum mort din punct de vedere politic. Florine, ne ierţi că am crezut în tine”, spune Iulian Bulai.

Acesta adaugă că speră ca Florin Cîţu să aibă timp să ajungă în Vama Veche, aşa cum a promis: „Vremea e încă bună de plajă”, spune el.

CITEŞTE ŞI: Ministerul Justiţiei anunţă oficial că procedura de selecţie a procurorilor de rang înalt a fost suspendată

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici