USR se subţiază pe zi ce trece. Un deputat şi un fost ministru se alătură formaţiunii lui Dacian Cioloş

Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătăţii, precum şi deputatul de Prahova, Andrei Lupu, s-au alăturat, luni, partidului REPER, anunţă formaţiunea.

390 afișări
Imaginea articolului USR se subţiază pe zi ce trece. Un deputat şi un fost ministru se alătură formaţiunii lui Dacian Cioloş

USR se subţiază pe zi ce trece. Un deputat şi un fost ministru se alătură formaţiunii lui Dacian Cioloş

“Mă alătur REPER cu speranţa că vom reuşi să construim împreună o platformă în care politicile de sănătate să poată fi dezbătute, în care profesioniştii din domenii diferite să poată să contribuie pentru alinierea serviciilor medicale româneşti la aceleaşi standarde de calitate cu cele europene”, a declarat Ioana Mihăilă.

De asemenea, Andrei Lupu, deputat de Prahova, s-a alăturat REPER.

“Sunt în politică pentru idei şi principii, nu pentru funcţii. Aleg să fiu perseverent credinţelor mele şi am decis să renunţ la toate funcţiile deţinute în USR şi să mă alătur REPER. Cred într-o Românie profund pro-europeană. Cred în justiţie, ca funcţie a statului, dar şi în justiţia socială şi rolul statului de a asigura şanse egale tuturor. Cred că avem nevoie de mai mulţi profesionişti în funcţii publice şi de mai puţini politicieni îndrăgostiţi de propriul scaun şi disepraţi după privilegii. Avem nevoie de înţelepciune şi moderaţie în misiunea de a lua decizii pentru cetăţeni. E momentul unei noi viziuni politice pentru România. REPER îşi face o misiune de onoare din a aduce o astfel de viziune în politica românească”, a afirmat Andrei Lupu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mihăilă,
lupu,
reper

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici