Văcăroiu către Dâncu: ”Domnule, nu te regăseşti în PSD. Du-te în altă parte! "

Vicpreşedintele PSD Nicolae Văcăroiu, a declarat, miercuri, că nu înţelege ce caută Vasile Dâncu în PSD, şi a mărturisit că i-a spus şi în mod direct acestuia: ”Domnule, nu te regăseşti în partidul ăsta. Vezi-ţi de treabă şi du-te în altă parte!”.

3 afișări
Imaginea articolului Văcăroiu către Dâncu: ”Domnule, nu te regăseşti în PSD. Du-te în altă parte! "

Văcăroiu către Dâncu: ”Domnule, nu te regăseşti în PSD. Du-te în altă parte! "

Întrebat cum comentează afirmaţiile lui Vasile Dâncu făcute într-un interviu acordat Gazetei de Cluj, Nicolae Văcăroiu a spus: ”Nu vreau să comentez, este sub orice prag, mai ales din partea unui profesor universitar”.

Preşedintele Senatului a spus că nu înţelege ”ce caută Vasile Dâncu în PSD”, adăugând că ar trebui să îşi vadă de treabă, în altă parte.

”Eu nu ştiu ce caută dânsul în PSD. Să îşi vadă de treabă, să îşi facă un partid, să se ducă în altă parte. De doi ani de zile este problema cu domnul Dâncu. Eu i-am spus-o şi direct: «Domnule, nu te regăseşti în partidul ăsta. Vezi-ţi de treabă şi du-te în altă parte»”, a declarat Nicolae Văcăroiu.

Întrebat dacă se va discuta în partid despre sancţiuni la adresa lui Dâncu, Nicolae Văcăroiu a spus: ”Vom discuta!”.

În plus, acesta a precizat că va avea loc şi un Congres în partid, după alegerile europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici