Văcăroiu: Geoană, Tărăcilă sau Şerban Nicolae - variantele PSD pentru şefia Senatului

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a declarat, joi, că, în eventualitatea în care s-ar vacanta funcţia sa, prin plecarea la Curtea de Conturi, PSD va propune, conform Regulamentului, un candidat la şefia Senatului, care ar putea fi Mircea Geoană, Doru Ioan Tărăcilă sau Şerban Nicolae.

19 afișări
Imaginea articolului Văcăroiu: Geoană, Tărăcilă sau Şerban Nicolae - variantele PSD pentru şefia Senatului

Văcăroiu: Geoană, Tărăcilă sau Şerban Nicolae - variantele PSD pentru şefia Senatului (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă se întâmplă astfel de situaţie (vacantarea funcţie de preşedinte al Senatului, prin plecarea la Curtea de Conturi - n.r.), vă interesează procedura? Lucrurile sunt foarte simple: avem un Regulament, avem o decizie a Curţii Constituţionale: grupul PSD propune un alt candidat pentru funcţia de preşedinte", a precizat Văcăroiu.

Întrebat care ar putea fi candidatul, Văcăroiu a răspuns: "Foarte mulţi. Şi domnul Geoană, şi domnul Tărăcilă, şi domnul Şerban Nicolae. Avem un portofoliu suficient".

Văcăroiu a arătat, însă, că nu a luat încă decizia de a merge la Curtea de Conturi.

Întrebat dacă, în eventualitatea în care va ajunge la Curtea de Conturi, ce se întâmplă cu funcţia de preşedinte al Senatului, Văcăroiu a spus: "Asta vă preocupă, că nu vom avea preşedinte? În primul rând nu am luat decizia dacă merg sau nu la Curtea de Conturi, ca să fie clar. Vom avea o discuţie la partid, o să vedem. În al doilea rând, nu avem o lege promulgată".

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a declarat, miercuri, că nu a luat o decizie în privinţa trecerii sale la şefia Curţii de Conturi, precizând că "la partid se hotărăşte totul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici