Vadim: Eu nu îl mai atac pe puştiul ăsta care nu ştie dacă a ieşit pe glob sau pe blog

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el nu îl mai atacă pe "puştiul ăsta", care nu ştie dacă "a ieşit pe glob sau pe blog", făcând aluzie la George Becali.

26 afișări
Imaginea articolului Vadim: Eu nu îl mai atac pe puştiul ăsta care nu ştie dacă a ieşit pe glob sau pe blog

Vadim: Eu nu îl mai atac pe puştiul ăsta care nu ştie dacă a ieşit pe glob sau pe blog

"Eu nu îl mai atac pe puştiul ăsta. El nu ştie dacă a ieşit pe glob sau pe blog", a spus râzând Vadim Tudor.

C.V. Tudor a făcut aceste precizări, după ce a vorbit de rolul foarte important pe care îl au în campania electorală biserica şi galeriile de fotbal. Vadim Tudor nu a pronunţat numele lui Becali, preferând să spună doar "puştiul ăsta".

În anii trecuţi, Vadim Tudor şi George Becali s-au atacat reciproc, în mod frecvent.

Finanţatorul clubului Steaua, George Becali, şi-a făcut blog, intrând astfel în lumea online, chiar dacă în urmă cu un an declara că "globurile sunt controlate de securiştii de la SRI şi SIE".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici