Vadim îl compară pe Obama cu astronautul Neil Armstrong

Vicepreşedintele Senatului Corneliu Vadim Tudor i-a transmis, miercuri, preşedintelui ales al SUA, Barack Obama, o scrisoare în care arată că, prin alegerea sa, ia sfârşit îndelungata perioadă colonială din istoria Americii, şi îl compară pe acesta cu astronautul Neil Armstrong.

19 afișări
Imaginea articolului Vadim îl compară pe Obama cu astronautul Neil Armstrong

Vadim îl compară pe Obama cu astronautul Neil Armstrong (Imagine: Mediafax Foto)

"Prin alegerea dumneavoastră în funcţia de preşedinte, ia sfârşit îndelungata perioadă colonială din istoria Americii. Totodată, America începe să devină, cu adevărat, democratică, tolerantă şi creştină", îi scrie liderul PRM lui Barack Obama.

Vadim Tudor apreciază că "acest moment este unul istoric": "Cu ajutorul lui Dumnezeu şi prin voinţa gloriosului popor american- robul umil, din coliba Unchiului Tom, se mută la Casa Albă! Ce eveniment crucial!".

Preşedintele PRM îi mai transmite noului preşedinte al SUA că, "după cucerirea Lunii, în anul 1969, de către echipajul american al Apollo XI, alegerea sa în funcţia de preşedinte al SUA este cel mai important eveniment din existenţa Americii moderne.

"Ca scriitor, îmi iau libertatea să vă compar cu Neil Armstrong – amândoi aţi făcut ,«un pas mic pentru om, dar un pas mare pentru omenire». Nu numai americanii, greu încercaţi de războaie nedrepte, îşi pun speranţele în dvs. – ci întreaga Planetă. Aveţi mare grijă să nu dezamăgiţi!", mai spune C.V. Tudor.

El mai menţionează că şi românii se bucură de victoria lui Barack Obama, percepând-o "ca pe un triumf al normalităţii împotriva minciunii şi imoralităţii, care riscau să deturneze America de la scopul generos pentru care a creat-o Dumnezeu".

"Nutrim speranţa că veţi pune capăt politicii mccarthyste pe care au promovat-o, din păcate, toate administraţiile americane după decembrie 1989, şi veţi trimite la Bucureşti un ambasador inteligent şi corect, care să înţeleagă sufletul Poporului Român şi să dialogheze, în mod democratic, fără prejudecăţi, cu toate forţele politice. Acest dialog este absolut necesar, mai ales în condiţiile crizei globale care a început nu demult şi care nu ştim când şi cum se va sfârşi. Iar cel mai important lucru e să instauraţi Pacea în lume", se mai arată în scrisoarea către Barack Obama.

În încheiere, Corneliu Vadim Tudor îl felicită "din inimă" pe Barack Obama şi îi doreşte "mult succes în misiunea de mare răspundere pe care i-a încredinţat-o naţiunea americană".

"O ţară care a dat umanităţii valori remarcabile, de la George Washington, Abraham Lincoln şi J.F. Kennedy, la Edgar Allan Poe, Ernest Hemingway şi Martin Luther King, merită o soartă mai bună şi un viitor strălucit. Dacă Dumnezeu e cu noi – cine poate fi împotrivă?", mai adaugă Vadim Tudor în încheierea scrisorii către preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici